Lidl face angajări la nivel naţional. Caută de la casieri la şef de vânzări. Vezi posturile

Retailerul german Lidl recrutează în această perioadă pentru 18 posturi vacante la nivel naţional. Printre posturile pentru care Lidl face acum angajări se numără cel de casier, de şef adjunct magazin, de şef de magazin, şef de vânzări şi de tehnician depozit. Vorbitorii de limba germană sunt ofertaţi cu trei joburi vacante la Lidl. ECONOMICA.NET vă spune ce vor recrutorii de la candidaţi şi unde vă puteţi angaja acum la Lidl.
Economica.net - mie, 19 sept. 2012, 21:07
Lidl face angajări la nivel naţional. Caută de la casieri la şef de vânzări. Vezi posturile

Lista posturilor deschise acum la Lidl

Lidl caută casieri cu experienţă în domeniu, flexibili şi orientaţi către clienţi, la Focşani, la Galaţi, Timişoara, Huşi, Roman. Detalii găsiţi aici.

Lidl recrutează în această perioadă şi pentru poziţia de şef adjunct magazin în uurmătoarele locaţii: Focşani, Timişoara şi Mangalia. Candidatul ideal pentru această poziţie are pregătire profesională încheiată în domeniul comercial, are experienţă în domeniu, e rezistent la stres, amabil şi foarte organizat. Pentru mai multe detalii despre aşteptările angajatorilor de la candidaţi intră aici.

La Timişoara, Lidl caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de şef de magazin. Dacă ai absolvit studii comerciale, ai experienţă în domeniu, eşti rezistent la stres, amabil, orientat către rezultate şi comunicativ, ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Amănunte, aici.

Lidl mai caută în această perioadă şef de vânzări pentru zona Sud-Vest. Candidatul ideal a absolvit sau este în an terminal de facultate şi e un bun cunoscător de limba engleză. Vor fi avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba germană şi care au exprienţă în vânzări. Lidl recruează pentru acest post din Drobeta Turnu-Severin, Târgu-Jiu, Reşiţa, potrivit anunţului de recrutare. Pentru detalii despre acest post intră aici.

Lidl recrutează pe poziţia de şef de vânzări şi pentru zona Moldova. Pentru această poziţie sunt valabile criteriile de eligibilitate din anunţul de recrutare anterior. Amănunte, aici.

La Ploieşti, Lidl caută în această perioadă candidatul ideal pentru poziţia de tehnician depozit. Dacă ai formare de electrician, inginer electrician sau lăcătuş mecanic şi demonstrezi că ai experienţă în una din aceste zone de expertiză, dar şi în repararea porţilor electrice/rampelor, atunci eşti eligibil pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Lidl angajează la depozitul din Chiajna un operator de date care munceşte structurat şi flexibil, care, preferabil, are cunoştinţe de engleză şi germană. Amănunte, aici.

Tot la depozitul firmei din Chiajna, Lidl recrutează un asistent gestionare de stocuri. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai pregătire profesională încheiată în domeniul comercial, ai experienţă în vânzări şi în gestionarea stocurilor de marfă, eşti flexibil, rezistent la stres, corect şi ştii să operezi în Excel. Amănunte, aici.

Vorbitorii de limba germană pot aplica pentru trei posturi deschise la Lidl, în această perioadă. Pentru detalii intră aici.

Găsiţi aici lista completă a posturilor deschise la Lidl, în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană a aprobat PNRR-ul Slovaciei
Comisia Europeană a aprobat PNRR-ul Slovaciei
Comisia Europeană a aprobat luni planul naţional de redresare şi rezilienţă (PNRR) al Slovaciei, ce cuprinde granturi în sumă totală de 6,3 miliarde de euro, un procent de 43% din această......
Bruxellesul impune noi sancțiuni economice împotriva regimului militar din Myanmar, care caută, în schimb, susținerea Rusiei
Bruxellesul impune noi sancțiuni economice împotriva regimului militar din Myanmar, care caută, în schimb, susținerea ...
Uniunea Europeană a adăugat luni opt membri ai juntei militare aflate la putere în Myanmar şi patru societăţi care ...
După Uniunea Europeană, Statele Unite au impus la rândul lor sancțiuni economice împotriva Belarus
După Uniunea Europeană, Statele Unite au impus la rândul lor sancțiuni economice împotriva Belarus
Statele Unite s-au alăturat luni Uniunii Europene, Marii Britanii şi Canadei în adoptarea de noi sancţiuni împotriva ...
ANPIS a plătit în luna aprilie 25,16 milioane de lei pentru alocațiile destinate susținerii familiei
ANPIS a plătit în luna aprilie 25,16 milioane de lei pentru alocațiile destinate susținerii familiei
Alocaţiile pentru susţinerea familiei, plătite în aprilie 2021, au totalizat 25,16 milioane de lei, suma medie pe beneficiar ...