1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Imobiliare

Apartamentele de lux din Ibiza Sol, scoase la vânzare la jumătate de preţ

Apartamentele din proiectul rezidenţial Ibiza Sol, aflat în insolvenţă de la începutul acestui an, au fost scoase la vânzare cu noi preţuri.

30 aug, 2012 | | ECONOMICA.net

Dacă în urmă cu un an un apartament cu trei camere costa 250.000 de euro plus TVA, iar unul de patru camere 300.000 de euro plus TVA, acum preţurile apartamentelor din Ibiza Sol au fost reduse la jumătate.

Apartamentele au fost scoase din nou la vânzare la un preţ pe mp construit de 950 de euro, iar suprafeţele teraselor costă 400 de euro/mp.  

Care sunt noile preţuri

Preţurile pentru apartamentele cu trei camere la mansardă şi cu suprafaţă utilă de 85-90 mp pornesc de la 104.450 de euro, cele cu trei camere şi suprafaţă utilă de 115 mp au preţuri de plecare de la 124.450 de euro, iar cele cu patru camere şi suprafaţă utilă de 121 mp 144.450 de euro. Locul de parcare şi boxa se plăteşte separat, însă până spre sfârşitul lunii viitoare, cei care vor să cumpere un apartament în proiect primesc boxa gratuit.

În luna martie a acestui an, Remus Borza, avocat şi practician al Euro Insol, a declarat că apartamentele din Ibiza Sol vor fi vândute la bucată, urmând acelaşi tipar ca şi în cazul insolvenţei Asmita Gardens, dar şi că preţul de 1.800 de euro/mp al locuinţelor din Ibiza Sol nu este sustenabil.

ECONOMICA.NET a scris despre preţurile locuinţelor din Asmita Gardens, care au fost reduse tot la jumătate.

Ansamblul Ibiza Sol este situat în zona Pipera din Bucureşti, în apropiere de Şcoala Americană. Complexul este format din 14 blocuri cu un număr de 304 apartamente. În luna iunie a anului 2010, doar 86 de unităţi au fost vândute din totalul locuinţelor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO