1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

Companii

MedLife a preluat pachetul majoritar al spitalului Humanitas din Cluj

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat astăzi preluarea pachetului majoritar de 55% al firmei Valdi Medica SRL care deţine spitalul Humanitas din Cluj.

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfârşitul anului 2016 şi oferă tratamente chirurgicale în chirurgie endocrină, chirurgie oncologică şi reconstructivă, chirurgie plastică, chirurgie reparatorie a peretelui abdominal şi chirurgie estetică. Blocul operator al spitalului este dotat cu două săli de operaţie şi un compartiment de anestezie şi terapie intensivă.

„Am intrat pe piaţa din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii. În anul 2015, ne-am extins şi am deschis prima Hyperclinică MedLife în Cluj, devenind primul operator medical care pune la dispoziţia clujenilor soluţii de ambulator, imagistică şi laborator. Ne-am dorit foarte mult să adăugăm şi partea de servicii spitaliceşti. Odată cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL, devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, cu atât mai mult că putem face asta alături de o echipă de medici de un asemenea calibru. Intenţionăm ca alături de partenerii noştri să dezvoltăm substanţial spitalul în perioada imediat următoare şi să devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din oraşul Cluj”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife.

„Prin cooptarea partenerului MedLife în acţionariatul societăţii, ne dorim să trecem la o altă etapă de dezvoltare a spitalului Humanitas, prin extinderea secţiei clinice de spitalizare continuă, prin dezvoltarea ambulatorului integrat şi înfiinţarea unei secţii de spitalizare de zi pentru pacienţii supuşi unor intervenţii terapeutice minim invazive”, a declarat Adrian Bărbos, membru fondator al spitalului Humanitas Cluj.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori Bucureşti, categoria premium, şi au simbolul de tranzacţionare ″M″.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO