1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Mega Image intră pe piaţa din Cluj. Va deschide la începutul lui aprilie în complexul rezidenţial Platinia

Mega Image, cel mai mare operator de supermarketuri din România, va inaugura la începutul lunii viitoare primul său magazin din judeţul Cluj. Unitatea este situată pe pe terenul fostei fabrici Ursus, în galeria comercială a complexului rezidenţial Platinia.

06 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Mega Image, lanţul de supermarketuri deţinut de grupul Ahold Delhaize, se extinde în această primăvară la Cluj, în cadrul Galeriei Comerciale Platinia Shopping Center, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii Platinia.

Potrivit acestora, magazinul va avea o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi, din cei 11.000 de mp închiriabili din cadrul galeriei. Galeria Comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul și la mezaninul întregului proiect, având o suprafață utila de aproximativ 14.000 de mp și o suprafață închiriabilă de 11.000 de mp.

Platinia Shopping Center urmează să găzduiască aproximativ 50 de retaileri de  fashion printre care şi H&M, beauty, încălțăminte, electrocasnice, produse de librărie și papetărie,la magazine cu produse naturiste, bijuterii și jucării. 

Galeria Comercială va cuprinde, totodată un salon de cosmetică și coafor, un cazinou și o sală de fitness dotată cu saună și cu cele mai moderne aparate existente pe piață. Vizitatorii vor putea beneficia, de asemenea, de servicii financiare, de o curățătorie profesională, de servicii de optică medicală și de farmacie.

Platinia, care include o galerie comercială, un aparthotel și un proiect rezidențial de lux, se deschide în această primăvară într-o zonă premium din Cluj-Napoca, pe Calea Mănăștur 2-6, la doar 10 minute de centrul istoric și în imediata vecinătate a Parcului Central, după o investiție de peste 25 milioane de euro. Ansamblu rezidenţial este construit pe ternul fostei fabrici de bere Ursus de grupul de firme Florisal şi Drusal, cu activităţi în colectarea deşeurilor. Firmele sunt deţinute de omul de afaceri Vasile Puşcaş.

Vechea fabrică a fost demolată în 2013, iar în urmă cu doi ani aici a fost anunţată o investiţie de 25 de milioane de euro în dezvoltarea proiectului imobiliar. Familia Puşcaş a dezvoltat mai multe proeicte rezidenţiale la Cluj-Napoca.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO