1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

News

Mega Image se apropie de pragul de 600 de magazine

Retailerul Mega Image, operatorul celui mai mare lanţ de supermarketuri din România, se apropie de pragul de 600 de unităţi. Luna aceasta au inaugurat trei magazine, din care unul a fost redeschis după consolidarea clădirii cu risc seismic mare în care se afla.

30 ian, 2018 | ECONOMICA.net

Mega Image, lanţul de supermarketuri operat de grupul olandezo belgian Ahold Delhaize, a ajuns la 599 de magazine, în urma a trei inaugurări din luna aceasta, informează un comunicat al companiei.

Astfel, pe 16 ianuarie, s-au deschis Mega Image din Comuna Berceni, situat în Blvd. 1 Mai nr. 66A, judeţul Ilfov şi Mega Image Mărăşeşti, situat în Blvd. Mărăseşti, nr. 4, Bl. 1, sector 4, Bucureşti.

De asemenea, în data de 26 ianuarie, compania a inaugurat Shop&Go Apusului 29bis, magazin ce a fost relocat în Str. Apusului, nr. 29, bloc N19, parter, sector 6, Bucureşti.

Totodată, potrivit companiei, magazinul Mega Image Mărăşeşti a fost redeschis în urma unui amplu proces de consolidare a clădirii în care funcţiona. "Mega Image a contribuit împreună cu proprietarul spaţiului, printr-o investiţie în avans, la reconsolidarea blocului din care face parte. Închiderea magazinului a avut loc la finalul anului 2014, după promulgarea legii nr 282/2015, care viza interzicerea desfăşurării de activităţi în spaţiile comerciale precum magazine, săli de spectacole şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat. După reconsolidare, imobilul a trecut de la încadrare în Rs1 la încadrare în Rs3", anunţă compania.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 599 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO