1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

Metropolitan Residence investește 100 mil. euro în Crown Tower, un proiect mixt din nordul Bucureștiului

Metropolitan Residence va investi 100 de milioane de euro în dezvoltarea Crown Towers, un nou proiect pe segmentul ultra-premium,  cu 230 apartamente, în zona de nord din București. Metropolitan are în vedere un concept de mixt–use, pe terenul din zona Herăstrău urmând a construi atât locuințe, cât și spații de birouri, retail și un centru de agrement. 

06 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Proiectul va fi realizat în două etape.

Clienții sunt tot mai bine informați pe acest segment high-end și au așteptări tot mai mari, cerințe mai sofisticate. Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viață cosmopolit pe care și-l doresc, atât prin locație, cât și prin design și prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza la maximum apartamentele și punându-le la dispoziție un sistem smart home care va schimba complet modul de interacțiune cu spațiul de locuit”, afirmă Silviu Grigorescu, general manager, Metropolitan Residence.

Crown Towers va fi construit în două faze și va avea un număr total de aproximativ 230 de apartamente, dar și spații adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness și piscină, pe o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp. În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90 și 650 mp și un corp de clădire cu spații de birouri, care vor avea în total o suprafață de 4.530 mp. Prima fază se estimează că va fi finalizată până la sfârșitul anului 2021.

În cea de-a doua etapă a proiectului, se vor construi apartamente și birouri, dar și un centru de agrement, cu Spa, piscină și sală de fitness.

Crown Towers se află în imediata apropiere a Cartierului Francez, într-o zonă exclusivistă, Șoseaua Nordului - Herăstrău, dar bine conectată: lângă cel mai puternic pol de business din București, dar și cu acces direct către Piața Victoriei și la 15 minute de Aeroportul Internațional Otopeni.

Metropolitan l-a cooptat pe Silviu Grigorescu, fost șef al Hanner România, în funcția de general manager.

Metropolitan Residence a dezvoltat din anul 2010 până acum 17 ansambluri rezidențiale care însumează peste 3.000 apartamente. Valoarea investițiilor depășește 200 de milioane de euro până în prezent, iar în viitor urmează alte investiții majore pe o suprafață de 300.000 de mp în zona de nord a Capitalei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO