1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Ministrul Sănătăţii: Încă patru morţi din cauza gripei. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 26

Medicii au anunţat, marţi, confirmarea virusului gripal la alte patru persoane care au murit în ultima perioadă, fiind vorba despre două femei şi doi bărbaţi din judeţele Mureş, Bihor, Ilfov şi Iaşi. Toţi pacienţii sufereau de boli cronice şi nu se vaccinaseră antigripal, numărul deceselor ajungând la 26, scrie News.ro.

13 feb, 2018 | Agerpres

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, marţi, confirmarea virusului gripal la alţi patru pacienţi care au decedat, scrie News.ro.

Trei dintre pacienţi au avut virus gripal de tip B - o femeie de 63 de ani din judeţul Mureş, o femeie de 72 de ani din Iaşi şi un bărbat de 72 de ani din Ilfov – toţi având boli cronice şi nefiind vaccinaţi antigripal.

Femeia din Mureş a murti în cursul zilei de luni, în timp ce celelalte două decese s-au înregistrat la începutul lunii februarie.

De asemenea, s-a confirmat virus gripal de tip A, pandemic, la un bărbat de 77 de ani din judeţul Bigor, decedat în 10 februarie. De asemenea, pacientul nu fusese vaccinat şi suferea de diferite boli cronice.

Potrivit specialiştilor, numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 26.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a precizat, însă, că nu poate fi declarată epidemie de gripă în ţara noastră.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO