1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

News

Ministrul Transporturilor: Lipsa autostrăzilor din România "nu poate fi pusă în seama autorităţilor"

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat luni că Guvernul pregăteşte o companie „antrepriză” care va prelua lucrările din marile şantiere de infrastructură care au fost abandonate.

26 mar, 2018 | Mediafax

„Am făcut un proiect de reorganizare a companiei de drumuri, am aprobat săptămana trecută un proiect de organizare a unei antreprize de lucrări care să poată prelua diverse şantiere abandonate din diverse motive. În acest fel poate mai scurtăm din timpii care se pierd acolo unde proiectele nu înregistrează succes", a declarat Lucian Şova, în deschiderea unei conferinţe pe teme de infrastructură organizată de revista Capital.

Ministrul Transporturilor a precizat că lipsa autostrăzilor din România „nu poate fi pusă în seama autorităţilor", ci este cauzată în general de „termenele mari şi de contestaţiile frecvente depuse în cazul licitaţiilor".

„Vreau să fiu un ministru al zilei de azi, un ministru care să creeze bazele unei activităţi mai eficiente în viitor, nu-mi fac iluzii că voi avea şansa să parcurg întreg procesul, dar vreau să las urme pentru ceea ce vreau sa fac astăzi", a spus Lucian Şova.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO