1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

News

Minivacanţa de 1 Mai: Zeci de mii de turişti petrec pe litoral. Cei mai curajoşi s-au avântat în valuri

Zeci de mii de tineri petrec weekend-ul pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice şi de bere, întreceri de maşini şi multe concerte. Startul a fost dat deja în staţiunea Mamaia, când a pornit muzica la Sunwaves 21.

29 apr, 2017 | Mediafax

Petrecerile s-au ţinut lanţ de vineri seară, când s-a deschis şi Sezonul de Clubbing şi de petreceri iar pe litoral, în special în staţiunile Mamaia şi Vama Veche, a sosit grosul turiştilor, fiind căutate în special cluburile, unde muzica a răsunat în boxe până dimineaţa. Tinerii au cântat şi dansat până în zori, oprindu-se numai cât să se deplaseze într-un alt club, pentru un nou val de petreceri, informează Mediafax

După ce au încercat să admire răsăritul de soare, ceaţa care s-a ridicat din mare stricându-le planurile celor mai sentimentali, mulţi dintre turişti au rămas să se plimbe pe plajă.

Au fost şi temerari care au intrat să se scalde în mare, într-un act de curaj şi bravadă pentru că temperatura apei este foarte scăzută şi nici în aer nu sunt prea multe grade Celsius.

Cei care au lăsat deoparte melancolia mării şi au renunţat la sunetul molcom al valurilor, au putut merge la unul dintre festivalurile gastronomice sau la festivalul berii, care şi-au deschis porţile în Mamaia, unde intrarea este liberă. Aici şi-au putut potoli pofta de mâncare cu preparate româneşti, americane, mexicane, japoneze şi alte diverse genuri de bucătărie internaţională.

Evenimentele, petrecerile şi concertele vor continua până luni cu noi tentanţii pentru tinerii de pe litoral. Vor mai fi expoziţii de maşini precum şi demonstraţii de drift în Mamaia, plus un „mega concert pe plajă”, aşa cum îl anunţă organizatorii, unde numele principale de pe afiş sunt trupele Provincialii şi Vunk. Va fi şi un show de artificii, iar mii de lampioane vor fi lansate între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche. Citeşte mai multe pe Mediafax.ro. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO