1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Mohammad Murad investeşte 32 de milioane de euro în primele 600 de locuinţe din polul corporatiştilor

Onix Residence, dezvoltator care a finalizat peste 1.000 de apartamente în București și Mamaia Nord, parte din grupul Morad, deţinut de Mohammad Murad, investeşte 32 de milioane de euro în primele 600 de locuinţe din proiectul Onix din nordul Capitalei, care vor fi livrate anul viitor. 

22 noi, 2018 | | ECONOMICA.net

Construcția primei faze din proiectul Onix Park a început în urmă cu cinci luni, iar până în prezent au fost vândute circa 50 de locuințe. Cele 600 de locuințe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălțime redus, P+4 etaje, și un imobil cu un regim de înălțime S+P+11 etaje. 

Clădirile vor fi finalizate în lunile iunie și noiembrie 2019. Valoarea de investiţie în prima fază este de 32 de milioane de euro. În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuinţe şi va fi cel mai mare din zona Aviaţiei. 

"Chiar dacă în zonă au fost anunțate numeroase proiecte, oferta de locuințe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu – Pipera. Facilitățile proiectului și prețurile atractive sunt alți factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuințele din prima fază", afirmă Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului.

În acest moment mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere și două bai, cu trei camere și penthouse-uri, având suprafețe care pleacă de la 70 de metri pătrați construiți și prețuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO