NEPI Rockcastle amenajează patru noi spații de vaccinare în centrele comerciale din portofoliul său

Compania NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, a anunțat joi că vine în sprijinul comunităților locale prin amenajarea a patru noi spații de vaccinare, două de tip drive-thru, ce vor fi operaționale în parcările centrelor comerciale Shopping City Timișoara și Shopping City Râmnicu Vâlcea, și două special amenajate în incinta City Park Mall Constanța și Shopping City Satu Mare.
Ion Dobreanu - joi, 06 mai 2021, 16:31
NEPI Rockcastle amenajează patru noi spații de vaccinare în centrele comerciale din portofoliul său

Spațiile alocate sunt oferite cu titlu gratuit către administrația locală, respectiv DSP, pentru implementarea procesului de vaccinare a populației din județele Timiș, Vâlcea, Satu-Mare și Constanța. În continuarea inițiativei lansate, cu succes, la Shopping City Sibiu, în februarie, prin amenajarea unui centru de vaccinare în incinta centrului comercial și după deschiderea primului centru de vaccinare drive-thru din țară la Deva, în aprilie, aceasta acțiune răspunde, în continuare, demersului de a susține autoritățile și sectorul medical în această perioadă în care sănătatea tuturor este prioritară.

Începând de mâine, 7 mai, in interval orar 08-20:00 persoanele din județul Timiș care doresc să se vaccineze, o pot face în cadrul parcării centrului comercial Shopping City Timișoara, unde, cu sprijinul Primăriei locale va deveni operațional primul centru de vaccinare tip drive-thru din oraș. La nivelul centrului de vaccinare sunt prevăzute patru fluxuri de vaccinare, fără programare, direct din mașină. Acțiunea va fi desfășurată ca parte a proiectului Maratonul Vaccinării „Pune umărul pentru Timișoara”.

La Shopping City Satu Mare, acțiunea de vaccinare se va desfășura în parcarea centrului comercial, prin intermediul a 4 fluxuri de vaccinare pietonale, pe durata a trei zile, începând de vineri, 7 mai, ora 14:00, până duminică, 9 mai, ora 20:00.

La Shopping City Râmnicu Vâlcea, centrul de vaccinare va fi deschis în parcarea centrului comercial, în zilele de 8 și 9 mai, interval orar 10:00 – 18:00, fiind primul punct de vaccinare drive-thru din județ.

La City Park Mall Constanța va fi deschis timp de două weekend-uri, 14-16 mai și 4-6 iunie, un centru de vaccinare în incinta mall-ului. Spațiul dedicat din piațeta principală va fi special amenajat și delimitat de restul spațiilor de retail, accesibile publicului larg.

Toate spațiile de vaccinare amenajate în colaborare cu NEPI Rockcastle vor dispune de doze de vaccin Pfizer-BioNTech. Persoanele interesate nu au nevoie de programare pentru a se putea vaccina. Mai multe detalii se pot găsi pe site-urile direcțiilor de sănătate publică locală.

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și se dezvoltă în continuare printr-un program de expansiune pe alte piețe din Europa Centrală și de Est. Cultura și strategia NEPI Rockcastle se concentrează pe planificare, calitatea execuției, sustenabilitate, etică și evaluarea timpurie a riscurilor.

În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din țară: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzau, Shopping City Târgu Mureș, Pitești Retail Park.

Te-ar mai putea interesa și
Audi și-a stabilit prioritățile: din 2032 va avea în gamă doar mașini electrice
Audi și-a stabilit prioritățile: din 2032 va avea în gamă doar mașini electrice
Oficialii Audi au prezentat într-un cerc restrâns detaliile programului de electrificare a gamei de produse. Marca va dezvolta ultimul motor convențional în 2026, iar din 2032 va comercializa......
Plus de 43% la exporturile de floarea-soarelui, rapiță și soia pentru România, în 2021/2022. Am putea livra 2,6 milioane de tone
Plus de 43% la exporturile de floarea-soarelui, rapiță și soia pentru România, în 2021/2022. Am putea livra 2,6 milioane ...
România ar putea exporta în anul comercial 2021/2022 care va debuta în luna iulie cu aproximativ 780.000 de tone de floarea-soarelui, ...
One United Properties ia un credit sindicalizat de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park
One United Properties ia un credit sindicalizat de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park
Dezvoltatorul One United Properties, care se va lista săptămâna viitoare la Bursa de la București, a aprobat contractarea ...
Criza forţei de muncă va menţine piaţa beneficiilor extrasalariale. Ce au căutat angajaţii români în pandemie
Criza forţei de muncă va menţine piaţa beneficiilor extrasalariale. Ce au căutat angajaţii români în pandemie
Piaţa beneficiilor extrasalariale a fost schimbată de pandemia de Covid-19, iar companiile și angajații a trebuit să ...