O firmă angajează specialist care învaţă personalul din spitale să ţină sub control infecţiile nosocomiale. Cât câştigă

Firma Sterisystems, specializată în distribuţia de aparatură medicală şi materiale pentru sterilizare, dezinfecţie în spitale, angajează un specialist în controlul infecţiilor nosocomiale. Încă din 2007, firma a câştiga licitaţii publice cu spitale mari din ţară pentru furnizare de materiale sterilizare, aparatură pentru spălarea instrumentarului chirurgical, şi service pentru acestea. Omul angajat în acest post va propune soluţii privind controlul infecţiilor în spitale, iar postul implică vizite, evaluări în spitale, cursuri cu asistentele medicale şi medicii responsabili cu controlul infecţiilor din spitale, consultanţă, know how, vizite la Ministerul Sănătăţii. După perioada de probă, 3.500 lei net lunar va încasa omul selectat pe acest post.
Economica.net - sâm, 10 sept. 2016, 18:43
O firmă angajează specialist care învaţă personalul din spitale să ţină sub control infecţiile nosocomiale. Cât câştigă

Sterisystems este membră a Rafi Group din care mai face parte şi firma Rafi International, specializată în distribuţia de instrumentar chirurgical şi echipamente pentru blocul operator.
Firma Sterisystems activează în domeniul dotării şi reabilitării blocului operator şi sterilizării centrale, şi furnizează soluţii complete pentru aceste departamente, inclusiv instruire de personal.

Firma a câştigat numeroase licitaţii publice încă din 2007 (anul pentru care avem date disponibile) cu spitale mari din ţară pentru care a furnizat materiale de sterilizare, aparate de diagnosticare, şi s-a ocupat de întreţinerea şi reparaţiile la aparate sterilizare. 

În această periodă, Sterisystems angajează un specialist în infecţii intraspitaliceşti. 

Candidatul ideal pentru acest post este medic epidemiolog, specialist în infecţii nosocomiale, care cunoaşte normele naţionale şi europene privind infecţiile intraspitaliceşti, este bun organizator şi bun pedagog. De asemenea, trebuie să cunoască bine limba engleza, pentru a stabili legături cu partenerii externi şi pentru a participa la congrese şi cursuri externe de specialitate. Nu în ultimul rând, angajatorii caută un om care vrea să lucreze în firmă în următorii opt – zece ani şi care e dispus să se implice în activitatea şi managementul firmei. 

Cum sunt ofertaţi candidaţii

Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri nete de 3.000 lei pe lună, în primele trei luni, pentru ca după încheierea perioadei de probă, remuneraţia să crească la 3.500 lei net lunar. Candidatul selectat pe acest post va primi de asemenea bonusuri de proiect, adică un procent din valoarea de execuţie a proiectelor contractate de firmă. Va avea maşină de serviciu, mobil şi laptop.

Concret, cu ce se va ocupa specialistul în controlul infecţiilor din spitale

Candidatul selectat în postul de specialist în controlul infecţiilor intraspitaliceşti va oferi tot suportul de specialitate în analiza, evaluarea, planificarea şi dezvoltarea proiectelor privind controlul infecţiilor intraspitaliceşti, inclusiv instruirea personalului intern şi extern.
Acest loc de muncă presupune vizite, evaluări în spitale, cursuri cu asistentele medicale şi medicii responsabili cu controlul infecţiilor din spitale, consultanţă, know how, vizite la Ministerul Sănătăţii, Direcţiilor de Sănătate Publică.
Candidatul selectat pentru acest post va propune soluţii privind controlul infecţiilor în spitale, va redacta şi actualiza „manuale de calitate” ale spitalelor privind controlul infecţiilor nosocomiale. De asemenea, va ţine constant cursuri în cât mai multe spitale, cu asistente şi medici, privind controlul infecţiilor nosocomiale.
Omul selectat pentru acest post va fi implicat în proiectele de reabilitare a sălilor de operaţii şi a sterilizărilor centrale.
De asemenea, va participa la cursuri de perfecţionare susţinute în spitale din Marea Britanie, Suedia, Germania.
Angajatorii spun în anunţul de recrutare că vor să reorganizeze controlul infecţiilor din spitalele româneşti, pe baza „bunei practici”, a normelor europene şi naţionale.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...