1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Ce firme de avocatură din România au fost premiate de Chambers & Partners

Cea mai prestigioasă publicaţie juridică la nivel internaţional, Chambers & Partners, a premiat joi, 10 mai, firma de avocatură de business NNDKP la categoria "Firma anului în România". Firmele Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Zamfirescu Racoţi Predoiu, jucători de top din piaţa avocaţială de afaceri din România, au fost premiate pentru domeniile în care au făcut performanţă. Citeşte în continuare în ECONOMICA.NET lista firmelor câştigătoare.

Gala decernării premiilor Chambers & Partners pentru Europa a avut loc joi, 10 mai, la Amsterdam şi a reunit jucători de top din piaţa de avocatură din Europa.
Chambers & Partners este unul dintre reperele pieţei avocaţiale la nivel internaţional, publicaţia fiind recunoscută pentru obiectivitatea, rigoarea şi acurateţea clasamentelor pe care le alcătuieşte, pe baza activităţii şi proiectelor în care au fost implicate casele de avocatură şi a interviurilor cu clienţii şi competitorii firmelor. Clasamentele sunt anuale şi cuprind cele mai bune firme din fiecare stat, acoperind toate jurisdicţiile importante din lume. Chambers Europe acoperă 51 de jurisdicţii europene. 

NNDKP, cea mai bună firmă de avocatură din România.


Firma de avocatură de business Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnată pentru a doua oară „Firma anului în România” de Chambers & Partners. Adriana Gaspar, partener senior, a primit în numele NNDKP trofeul pentru cea mai bună firmă din România.

În ierarhia Chambers Europe din 2012, NNDKP ocupă prima poziţie în România, în următoarele arii de practică: drept bancar şi finanţări, drept corporatist/M&A, litigii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, proiecte PPP, tranzacţii imobiliare, restructurare/insolvenţă, consultanţă fiscală. Firma a ocupat a doua poziţie în domeniul concurenţei, în clasamentul Chambers Europe din 2012.

Domeniile câştigătoare ale firmei Ţuca, Zbârcea & Asociaţii, în clasamentul Chambers Europe.

Ediţia din acest an a publicaţiei Chambers Europe plasează firma de avocatură de business Ţuca Zbârcea & Asociaţii în vârful clasamentului în domeniile: Drept Societar/Fuziuni şi Achiziţii, Dreptul Concurenţei, Energie şi Resurse Naturale, Drept Imobiliar, Achiziţii Publice/Proiecte.  

ZRP, cu două domenii în vârful clasamentului Chambers Europe.

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a fost clasată pe prima poziţie în două din ariile de practică cercetate în România de publicaţia juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia Chambers Europe 2012. Este vorba de domeniile Litigii şi Insolvenţă/Restructurare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO