1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 35 º

News

Oferta care poate da peste cap piaţa internetului mobil din România

S-a lansat internetul 4G în România, dar niciun operator nu a oferit până acum internet nelimitat în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă îi fac reclamă astfel. Ce ar putea schimba piața în acest an?

17 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Cum arată piaţa acum

Orange România, cel mai mare operator de comunicații mobile de pe piața locală, oferă servicii de internet 4G  cu o viteză de până la 150 de Mbps și 4G Plus ce oferă o viteză de conectare de până la 300 de Mbps.

Dacă vrei să cheltui în jur de 50 de lei pe lună pe serviciile de internet mobil, îți poți achiziționa un abonament Colibri 11, ce include 4 GB de trafic la internet la viteză 4G, opțiunea Happy Night ce îți oferă trafic nelimitat în intervalul orar 00:00 și 07:00, Orange Antivirus și 10 GB de spațiu în Orange Cloud.

Acoperirea 4G a Orange România.

Cei de la Telekom Romania oferă servicii de internet 4G la o viteză de conectare de 150 de Mbps.

La 10 euro pe lună compania îți oferă trafic la internet cu o viteză de conectare de 21.6 Mbps și trafic inclus de 4 GB.

Dacă dorești să internet la viteză 4G de la Telekom trebuie să achiziționezi un abonament de 16 euro pe lună cu un trafic lunar inclus de 12 GB. 

Acoperirea 4G a Telekom Romania.

Vodafone România, cel de-al treilea operator de comunicații de pe piața locală, oferă viteze de conectare la internetul 4G de 150 Mbps și 4G Plus la 300 de Mbps.

Dacă vrei internet de la Vodafone România și vrei să te încadrezi într-un buget de aproximativ 50 de lei, îți poți lua abonamentul Smart Net 12 ce îți oferă un trafic inclus de 5GB și trafic nelimitat în intervalul orar 23:00 și 06:00.

Acoperirea Vodafone România.

 

Oferta care ar putea schimba piaţa

La începutul acestui an Idilis, companie a grupului 2K Telecom, a lansat rețeaua 4G ce se bazează pe tehnologia LTE.  Puterea rețelei este de 100 de Mbps, dar viteza comercială este de 50 de Mbps.

Viteza comercială a fost luată în calcul datorită caracterului nelimitat de viteză al ofertei Idilis. 

Astfel dacă vrei internet 4G LTE cu trafic nelimitat, Idilis 4G îți oferă acest serviciu pentru 12.27 de euro pe lună, ceea ce reprezintă o premieră pe piața internetului mobil din România.

Acoperirea Idilis 4G

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO