Oferta primului operator virtual din România. Merită să treci pe Lycamobile?

Lansat la începutul lunii martie a acestui an pe infrastructura mobilă a Telekom , Lycamobile, primul operator virtual din România,  a afișat oferta pentru piața locală.
Economica.net - lun, 16 mart. 2015, 12:24
Oferta primului operator virtual din România. Merită să treci pe Lycamobile?

Pentru moment operatorul asigură doar servicii de voce și internet la viteză 3G, urmând ca parteneriatul cu Telekom să le permită și utilizarea infrastructurii 4G a companiei.

Pachetele oferite de companie sunt mult sub ce oferă operatorii actuali, iar avantajele adoptării unei astfel de oferte nu aduc nici un beneficiu clientului final.

Pentru telefonul mobil, Lycamobile România a afișat trei opțiuni.

România Plus 1 costă 8 euro pe lună plus TVA și oferă 250 de minute naționale și internaționale către mobil și 300 de MB la viteză 3G. 

La 6.95 euro, Telekom Romania, rețeaua gazdă a Lycamobile oferă nelimitat minute și SMS-uri în rețea,  1.000 de minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale și 600 de MB la viteză 4G.

Orange România îți oferă pentru 8 euro pe lună nelimitat minute și SMS-uri în rețea,  1000 de minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale plus 1 GB de trafic la internet la viteză 4G.

Vodafone îți oferă la 8 euro 2.300 de unități pe care le puteți utiliza pentru minute naționale sau internaționale, SMS-uri naționale sau trafic la internet,  nelimitat minute și SMS-uri în rețea și 200 de minute naționale și internaționale extra.

EXCLUSIV Cel mai mare operator virtual din lume vine și la noi. Va funcţiona pe reţeaua Telekom România UPDATE

Următoarea opțiune pentru telefonul mobil a Lycamobile este România Plus 2 ce include 250 de minute naționale și internaționale și 500 de MB pentru trafic la internet la viteză 3G. Opțiunea de top este România Plus 3 ce include 250 de minute națioanle și 1 GB de trafic la internet la viteză 3G.

Lycamobile România a lansat și oferta pentru internet prin modem. Astfel pentru  2 euro primești 200 MB cu o valabilitate de o zi,  pentru 5 euro pe lună primești 300 de MB cu valabilitate de 30 de zile, la 7 euro 500 de MB cu valabilitate de 30 de zile,  la 9 euro primești 1 GB cu valabilitate de 30 de zile, la 15 euro primești 2GB cu valabilitate de 30 de zile și la 19 euro primești 3 GB cu valabilitate de 30 de zile. Viteza de conectivitate la internet este un 3G de 43,2 Mbps.

EXCLUSIV! Cât costă un operator mobil virtual în România

Dacă dorești să îți iei internet de la ceilalți operatori, Orange îți oferă la 12 euro pe lună 12.5 GB la viteză 4G, Vodafone îți oferă pentru 15 euro pe lună 11 GB la viteză 4G, iar Telekom Romania îți oferă pentru 15 euro pe lună 13 GB la viteză 4G.

Te-ar mai putea interesa și
City Insurance, cu 3 milioane de clienți, a reînceput plata daunelor. Liderul RCA, șanse să scape de faliment în ciuda găurilor uriașe. ASF și City, către brokeri: „Nu opriți vânzările! Există încă interes pentru preluare”
City Insurance, cu 3 milioane de clienți, a reînceput plata daunelor. Liderul RCA, șanse să scape de faliment în ciuda ...
Cu întreaga conducere suspendată și cu acționariatul decăzut din drepturi, City Insurance, cea mai mare companie de asigurări din România, are încă șanse să revină pe linia de plutire,......
Biden l-a avertizat pe Putin că moartea lui Navalnîi ar avea consecințe dezastruase asupra Rusiei
Biden l-a avertizat pe Putin că moartea lui Navalnîi ar avea consecințe dezastruase asupra Rusiei
Preşedintele american Joe Biden a dezvăluit miercuri că i-a transmis omologului său rus, Vladimir Putin, că, dacă opozantul ...
Gazprom dă asigurări că proiectul Nord Stream 2 este finanțat în totalitate
Gazprom dă asigurări că proiectul Nord Stream 2 este finanțat în totalitate
Proiectul gazoductului Nord Stream 2 este pe deplin finanţat, a afirmat miercuri adjunctul directorului general al Gazprom, ...
Statul acordă subvenții de 2.000 de euro/1.000 mp cultivați pentru legumicultori
Statul acordă subvenții de 2.000 de euro/1.000 mp cultivați pentru legumicultori
Legumicultorii vor beneficia în acest an de un ajutor de minimis de 2.000 de euro/cultură/1.000 metri pătraţi, plafonul ...