1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

PC Garage, cifră de afaceri în creştere cu 30% în 2015

Magazinul PC Garage a atins în 2015 o cifră de afaceri de 165 de milioane de lei, în creştere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent, potrivit unui comunicat al companiei.

12 ian, 2016 | Agerpres

Ultimele trei luni ale lui 2015 au fost cele mai bune, atât din punct de vedere al traficului înregistrat pe site-ul pcgarage.ro, cât şi al vânzărilor, aducând o creştere de aproape 50% faţă de aceeaşi perioada din 2014.

PC Garage şi-a mărit gama de produse anul trecut, introducând noi categorii dedicate gamerilor, dar a lucrat şi pentru consolidarea categoriilor de componente pentru computere. Cele mai populare categorii de produse au fost cele dedicate gamingului, precum perifericele şi componentele PC high-end (plăcile video şi procesoare). Topul a fost completat de laptopuri, smartphone-uri şi televizoare, o creştere semnificativă avand laptopurile de gaming, cu aproape 25% din ele vândute în 2015, se arată în comunicatul remis, marţi, AGERPRES.

'În 2016 pregătim multe surprize pentru clienţii PC Garage, atât pe zona de produse, cât şi pe cea de servicii. Vom continua să extindem oferta de componente, periferice şi laptopuri de gaming. Un accent special vom pune pe categoria de gadgeturi purtabile, smartwatch-uri şi brăţări fitness, cât şi pe cea de mobile', a declarat Răzvan Pop, director de marketing la PC Garage.

PC Garage a fost fondat în 2005 şi este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienţi înregistraţi pe siteul pcgarage.ro şi peste 400.000 de clienţi la nivelul întregului grup. Lunar site-ul magazinului înregistrează aproximativ un milion de vizite, peste 1.400 review-uri fiind realizate de clienţii PC Garage.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO