1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Ponta: Banii pentru ajutoare de stat vor fi suplimentaţi, alocările iniţiale au fost epuizate

Fondurile prevăzute în buget pentru ajutoare de stat vor fi majorate la rectificarea bugetară, deoarece alocările iniţiale au fost epuizate, a anunţat, joi, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

19 iun, 2014 | ECONOMICA.net

"Spunea ministrul Bugetului, ieri (miercuri-n.r.), că am epuizat anul acesta toate ajutoarele de stat pe care le aveam prevăzute în buget şi le vom creşte, de altfel, la rectificare. Pentru mine e o mare bucurie când o companie vine şi cere ajutor de stat pentru ca să creeze încă 50 sau 100 sau 200 de locuri de muncă. În perioada următoare, cred că sunt cei mai buni bani pe care statul îi poate investi în ceva, pentru că oricum îi recuperăm după aceea prin taxe, prin impozite şi prin dezvoltare economică", a spus Ponta la o conferinţă pe teme economice.

În urmă cu o lună, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a anunţat că Ministerul Finanţelor a emis, în primele patru luni ale acestui an, pe toate cele patru scheme de ajutor de stat, acorduri de finanţare în sumă totală de 40 milioane euro, la o valoare totală a investiţiilor de 112 milioane euro.

Citeşte mai mult pe Mediafax

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO