1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Imobiliare

Portland Trust a închiriat 4.000 mp din parterul J8 Office Park din zona Jiului

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a închiriat 4.000 metri pătrați la parterul proiectului său J8 Office Park din zona Jiului, către Coffee Island, D&L Cuisine, Mega Image și World Class. Proiectul de birouri are o suprafață totală de 46.000 metri pătrați, dintre care 30.000 mp au fost închiriați anul trecut de Ubisoft. Parterul clădirilor J8 a fost conceput în principal pentru a le oferi chiriașilor și comunității locale o gamă largă de opțiuni alimentare, magazine și alte servicii, amplasate în jurul piațetei centrale cu spațiu verde și de relaxare. 

03 dec, 2020 | ECONOMICA.net

Lanțul premiat de cafenele, Coffee Island, va deschide primul magazin din București, iar zona de cafenea va fi conectată cu recepția Clădirii A și va oferi clienților și serviciile unor barista. Coffee Island are sediul central în Grecia și este una din primele 10 rețele de cafenele la nivel european.

De asemenea, clienții vor beneficia și de terasa acoperită, cu mese și scaune. Zona dedicată restaurantului principal a fost închiriată către D&L Cuisine, un operator cu experiență în domeniu, iar Mega Image va deschide un supermarket de 500 mp, în vreme ce World Class România va ocupa o suprafață de 1.400 mp, la parter și la etajul 1. 

Serviciile medicale vor fi puse la dispoziție de Medicover, prin intermediul unei unități de 235 mp. Printre chiriașii J8 se numără și clinica Medy Sportline, cu o unitate de 330 mp, unde vor fi oferite servicii de fizioterapie, kinetoterapie și masaj corporal. 

În zona recepției din clădirea A a complexului J8, va funcționa și un magazin XTIME, de unde vor putea fi cumpărate presă, produse de conveniență, alimentare și băuturi în regim "to go" și care, alături de ceilalți operatori, vor oferi proiectului imobiliar și comunității învecinate un spectru complet de servicii care țin de zona alimentară și de sănătate.

Proiectul este pre-închiriat în proporție de 70% și este programat pentru finalizare în vara lui 2021.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO