1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Prelungirea Ghencea, noul punct fierbinte de dezvoltare imobiliară din Bucureşti

Odată cu demararea proiectelor de infrastructură de lărgire pentru Prelungirea Ghencea şi construcţia Podului peste Centura de la Domneşti se dezvoltă şi noi proiecte rezidenţiale ambiţioase ce ţintesc dezvoltarea unui nou pol urban în Prelungirea Ghencea.

07 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Dimri Residence dezvolta un nou ansamblu rezidential „cat un oras” ce va cuprinde peste 3000 de apartamente, cladiri de birouri, spatii comerciale, piscina, locuri de joaca, parc, spatii de relaxare, scoala, gradinita, pista de biciclete ce tinteste o dezvoltare armonioasa pentru o zona ce promite sa fie noul El Dorado pentru cei ce vor sa cumpere o locuinta la un pret accesibil, dar intr-o zona cu certe proiecte de dezvoltare durabila.

Zona Prelungirea Ghencea va beneficia de extinderea Metroului de suprafata asa cum este supranumita linia de tramvai 41, de noul stadion Ghencea si de un proiect urias de infrastructura dezvoltat de Primaria Sectorului 5 in parteneriat public-privat ce va uni Prelungirea Ghencea cu Soseaua Alexandriei si va dezvolta un nou hub urban compus din locuinte si birouri. 

Dimri Residence a livrat deja primele 100 de locuinte si urmeaza la livreze in decursul anului 2019 inca 300 de unitati, precum si o cladire de birouri cu zona o galerie comerciala pentru locuitorii ansamblului. Prelungirea Ghencea are un cert potential de crestere a preturilor dupa largirea soselei si consolidarea infrastructurii, iar cumparatorii se pare ca au inteles oportunitatea si cumpara inca de acum.

„Entuziasmul cumparatorilor la inceputul anului 2019, ne face sa fim increzatori in piata si sa nu credem in zvonurile ce anuntau o scadere a vanzarilor, ci chiar din contra: zonele cu proiecte noi de infrastructura ca Prelungirea Ghencea pot aduce cresteri certe de preturi pe viitor, pentru ca clientii vor sa cumpere concepte integrate si locuinte de calitate cu acces usor la infrastructura urbana. Noile masuri ale Guvernului ce elimina restrictiile la cumpararea locuintelor cu cota de tva 5% au dus la cresterea cererii de apartamente de 3 camere si sunt multi cumparatori care tintesc sa cumpere o locuinta suprafata si standarde mai ridicate odata noile reglementari legislative. Masura va duce cu certitudine la consolidarea cererii pe segmentul de locuinte pana la pragul de 450.000 ron fara TVA” declara Damian Serban- Managing Director R&D Advisers, agentul exclusiv Dimri Residence.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO