1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Preşedintele CA al Oil Terminal ar putea demisiona

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Oil Terminal (OIL), Andrei Barbu Todea, a anunţat vineri că ar putea demisiona din funcţie.

25 mai, 2012 | Mediafax

"Todea şi-a exprimat în scris opţiunea de a demisiona din funcţia de administrator şi preşedinte CA", se arată într-un comunicat al companiei.

Oil Terminal a negat informaţiile publicate anterior în presa locală potrivit cărora şeful CA al celui mai mare operator de transport al produselor petroliere din portul Constanţa ar fi fost înlocuit joi din funcţie.

Todea, fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, conduce Oil Terminal din luna noiembrie a anului trecut, când a fost numit în locul lui Silviu Ioan Wagner.

Ministerul Economiei deţine 59,62% din capitalul Oil Terminal, iar Fondul Proprietatea are 8,45% din acţiuni.

Compania este specializată în servicii privind primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, a păcurii şi a altor materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Acţiunile companiei au fost tranzacţionate vineri la BVB la preţul de 0,1399 lei pe unitate, în creştere cu 5,11%. Oil Terminal are o capitalizare de 77,5 milioane de lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO