1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

News

Dragnea susţine că PSD va promova o lege care sancţionează persoanele care defăimează România în străinătate

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, susţine că PSD va promova un act normativ în baza căruia vor fi sancţionate persoanele care denigrează imaginea României în exterior.

12 mar, 2018 | Agerpres

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la România TV, că actul normativ 'nu va opri libera exprimare', însă va reglementa situaţiile de defăimare a ţării.

'Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român, ţării în ansamblu, să poată sancţiona acest lucru, pentru că aceşti oameni, gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari, care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii. Noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm nimic în schimb', a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a menţionat că nu poate sta 'indiferent şi inactiv' la declaraţiile unor europarlamentari, subliniind că aceste fapte nu trebuie încadrate numaidecât în categoria infracţiunilor.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO