Prestige Tours lansează vacanţe cu avionul spre Iordania şi estimează că 5.000 de români vor alege această destinaţie

Prestige Tours, parte din grupul turc Calypso Tour și turoperator exclusiv pe Turcia, cu peste 20.000 de turiști in 2017 doar pentru Antalya, lansează începând cu luna martie zboruri charter către staţiunea Aqaba din Iordania.
Andrada Ghira - joi, 11 ian. 2018, 11:11
Prestige Tours lansează vacanţe cu avionul spre Iordania şi estimează că 5.000 de români vor alege această destinaţie

Turoperatorul Prestige Tours a decis să introducă în ofertă sejururi cu zboruri charter către stațiunea Aqaba de la Marea Roșie, cu plecări săptămânale din București în perioada martie-iunie 2018.

Tarifele unui sejur de șapte nopți în Iordania vor fi disponibile pentru piața românească începând de săptămâna viitoare, având incluse zbor direct cu compania aeriană de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru și cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum și program de vizitare.

Prestige Tours estimează că un număr de 5.000 de turiști români vor opta pentru un sejur în Aqaba în primul an de operare.

Mizăm pe Iordania pentru că am observat că interesul turiștilor români a crescut pentru această destinație, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic și una dintre cele mai sigure țări din lume. De asemenea, Iordania este o alternativă bună pentru turiștii care vor o vacanță la plajă primăvara, în resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore și să viziteze unele dintre cele mai apreciate atracții turistice la nivel mondial”, spune Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

În 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse din afara Bucureștiului, lansând către Antalya, destinația sa principală, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din această destinație, respectiv Cluj-Napoca și Arad, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2018 și să introducă charter către Antalya și din Craiova.

„După rezultatele vânzărilor în perioada de înscrieri timpurii, înregistrate până în prezent, stațiunea turcească este foarte bine vândută în țară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel existent din București, care de altfel este solicitat de turiști”, mai spune Elena Anghel.

Pentru acest an, Prestige Tours mai pregătit şi o nouă linie de business – transport cu autocarul către stațiunile Marmaris și Didim, cu cinci plecări săptămânale din București și Craiova. Pachetul mediu costă 70 euro/persoană, preț care include catering la board. Pentru că se dorește o difernțiere, autocarele Prestige Tours sunt limitate la un maximum de 40 de pasageri.

Prezentă pe piaţa românească de 28 de ani, Prestige Tours a fost primul turoperator care a creat pachete charter spre destinații precum Dubai, Insulele Grecești, Cipru, Egipt, Mallorca, Tenerife și Maldive. În prezent, Antalya este destinația vedetă pentru Prestige Tours. În martie 2016, Prestige Tours a fost preluată de Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia.

Te-ar mai putea interesa și
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco Group, proprietarul lanţurilor de magazine cu discount Pepco, Poundland şi Dealz, va crea circa 13.000 de locuri de muncă în Europa, în următorii trei ani, în cadrul unei campanii......
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seară, că avea aşteptări mai mari în legătură cu activitatea lui ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere ...
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...