1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

Primăria Capitalei a semnat contractul pentru achiziţia celor 106 ambulanţe noi

Primăria Capitalei a semnat contractul pentru achiziţia celor 106 ambulanţe noi pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIf), contractul având o valoare de 8,7 milioane de euro, potrivit news.ro.

01 aug, 2018 | ECONOMICA.net

Primele ambulanţe vor fi livrate în luna noiembrie a acestui an şi vor înlocui o mare parte dintre ambulanţele care au o vechime de până la 16 ani.

Ambulanţele marca Volkswagen vor fi distribuite de firma DeltaMed pe parcursul unui an, primele ambulanţe urmând să fie livrate în luna noiembrie a acestui an, o altă tranşă va intra în dotarea SABIf în luna februarie a anului viitor, în mai şi ultimele în luna iulie. Valoarea totală a contractului este 8,7 milioane de euro, din care 4,6 milioane de euro este suma din dividendele de la Apa Nova, iar restul din buget.

"Aceste 106 ambulanţe de urgenţă rămân în proprietatea Primăriei Capitalei, dar ele vor fi folosite de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care are mare nevoie de înnoirea parcului de ambulanţe”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea, citată de news.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO