1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 14 º

News

Primul hypermarket nou al anului. Kaufland deschide magazinul 121, la Bacău

Retailerul german Kaufland, cel mai mare din industria de profil după cifra de afaceri, a inaugurat astăzi al treilea magazin din Bacău şi al 121-lea din România.

07 feb, 2019 | ECONOMICA.net

Kaufland România a deschis astăzi, 7 februarie 2019, al treilea magazin din orașul Bacău și cel cu numărul 121 al rețelei la nivel național, informează compania. Acesta se află pe Strada Narciselor, nr. 17 şi are o suprafață totală de 4200 de metri pătrați, una de vânzare de peste 2600 de metri pătrați și oferă o parcare cu peste 200 de locuri și rasteluri pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează 75 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Kaufland vine cu un element diferențiator față de celelalte două din Bacău: va fi primul magazin ce va oferi clienților un raion de pește proaspăt și fructe de mare, ce includeun sortiment extins de 34 de articole (20 de sortimente de acvacultură și 14 de pește pescuit).

În galeria comercială din cadrul magazinului clienții pot găsi farmacie, un tabac shop și un mini food-court cumâncare gătită, produse de patiserie și cofetărie.

În plus, în premieră în orașul Bacău, clienții magazinului vor putea folosi primul aparat automat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
Aparatele sunt tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu o sumă de bani, oferită sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achiziționarea unor produse selectate în acest sens.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill.

„Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază specialitățile de pește proaspăt și fructe de mare,cel de-al treilea magazin Kaufland din Bacău înseamnăsusținerea dezvoltării comunității locale cu peste 70 de noi locuri de muncă. Mai mult, am depășit numărul de 120 de magazine în România, iar extinderea noastră nu se oprește aici, ci, în ton cu dinamismul care ne caracterizează, o vom continua în întreaga țară", declară Valer Hancaș, Director Comunicare &Corporate Affairs, Kaufland România.

Şi noul magazin din Bacău deține o instalație de climatizare ecologică - un sistem care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar, vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi plăcute.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1270 de magazine în 7 țări și o rețea de 121 magazine în România. 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO