1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

News

Rabla la blugi de la H&M. Ce reducere primești și până când e valabilă oferta

Retailerul suedez H&M oferă reduceri de preț la blugi pentru clienții care duc în magazine haine vechi din același material.

26 sep, 2015 | ECONOMICA.net

H&M oferă o reducere de 20% la cumpărarea unei perechi de pantaloni din denim din toate departamantele.

Ce trebuie clienții să facă este să lase o piesa vestimentară din denim veche în magazinele H&M din întreaga țară la casa de marcat în vederea reciclării. Pentru fiecare piesă vestimentară din denim lăsată, clienții primesc o reducere de 20% la cumpararea unei perechi de pantaloni din denim din departamentele pentru femei, bărbați ori copii. 

Piesa vestimentară din denim veche, ce poate fi lăsată pentru a primi reducerea, poate fi: pereche de pantaloni, jachetă, pantaloni scurți, camașă etc., indiferent de brand!

Oferta este disponibilă în limita stocului discponibil, iar mâine este ultima zi în care puteți beneficia de această reducere.

Retailerul suedez H&M a înregistrat pe piaţa din România vânzări de 1,27 miliarde coroane suedeze în primele nouă luni ale anului financiar. Valoarea este similară cu vânzările înregistrate pe tot anul financiar 2014.

Avansul este suprinzător. Şi asta pentru că în doar nouă luni, H&M a deschis doar trei magazine şi a vândut cât tot anul precedent. În anul financiar 2014, suedezii au înregistrat pe piaţa locală vânzări de 1,28 miliarde coroane suedeze (138 milioane de euro). În total, H&M are 41 de magazine pe piaţa din România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO