1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Rara Hotels a primit autorizaţia de construire pentru hotelul cu 110 camere Radisson Blu din Braşov

Compania românească Rara Hotels, deținută de Răzvan și Ramona Neamțu, a primit autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu Brașov, proiect care necesită o investiție de zece milioane de euro. Unitatea hotelieră va avea 110 camere și va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa.

15 ian, 2020 | ECONOMICA.net

„Ne dorim demararea lucrărilor de construire în câteva zile. Suntem conștienți că ne așteaptă o perioada cu multe provocări, însă suntem încrezători în succesul  acestui proiect întreprins în scopul dezvoltării serviciilor turistice brașovene și credem cu tărie că vom reuși să satisfacem toate nevoile turistului care ne va calcă pragul. Ambiția noastră este de a deschide porțile acestui hotel până la finele anului viitor și să dăm o nouă perspectiva aliniamentului de acces în zona cetății vechi a orașului nostru”, a declarat Ramona Neamțu, owner Rara Hotels.

Lucrările vor fi executate de către un antreprenor consacrat în domeniul construcțiilor, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu, care de-a lungul timpului a realizat lucrări pentru firme multinaționale, cartiere rezidențiale, relocarea uzinei Ius Brașov. 

Pe 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciză pentru dezvoltarea și operarea în Brașov a primului hotel afiliat la brandul Radisson Blu din zona Transilvania. Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson şi Country Inns & Suites By CarlsonSM. Un singur hotel din Bucureşti este afiliat lanțului Radisson Blu.

Hotelul Radisson Blu Brașov va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor, vis-à-vis de Parcul Central. Rara Hotels face parte din Rara Group, ce deține afaceri din zona HORECA, construcții, imobiliare și energie și e deținut de familia Răzvan și Ramona Neamțu din Brașov, România.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO