1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

RATB şi Poliţia Locală încep controale de sancţionare a călătorilor evazionişti

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) şi Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti (DGPLCMB) vor efectua în mai multe zone ale Capitalei, începând de joi, 18 februarie, acţiuni comune de prevenţie şi sancţionare a călătorilor evazionişti şi agresivi din mijloacele de transport în comun, a anunţat RATB.

18 feb, 2016 | Agerpres

Cele două instituţii vor colabora în perioada următoare pentru a spori nivelul de civilizaţie şi de siguranţă a cetăţeanului în mijloacele de transport în comun.

'Scopul este reducerea fraudei şi orientarea călătorilor către achiziţionarea de titluri de călătorie şi acela de a asigura un climat de siguranţă şi încredere în rândul călătorilor plătitori, dar şi în rândul angajaţilor RATB (conducători auto şi controlori). Totodată, se urmăreşte protejarea proprietăţii publice şi private şi crearea condiţiilor reale pentru creşterea nivelului de coeziune a populaţiei Capitalei', precizează comunicatul regiei de transport.

Această măsură face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmăreşte asigurarea unor servicii de transport civilizate, creşterea numărului călătorilor fideli, descurajarea celor frauduloşi şi îmbunătăţirea ritmicităţii mijloacelor de transport în comun.

Agerpres

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO