1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin deschide primul său magazin din Sibiu, în locul BauMax

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, parte a grupului Adeo, continuă rebrandingul unitpşilor bauMax pe care le-a preluat anul trecut. Compania va deschide, pe 4 decembrie, la Sibiu, cel de-al optulea magazin din România.

26 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin, liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial, va deschide pe 4 decembrie, la ora 8.00, în orașul Sibiu cel de-al optulea magazin din România, în urma rebrandingului unei unităţi BauMax, pe care a preluat-o anul trecut împreună cu alte 14 magazine.

Detalii aici Retailerul de bricolaj Leroy Merlin continuă rebrandingul magazinelor bauMax. Vor angaja 600 de persoane anul viitor

 Unitatea are o suprafață de peste 11.000 mp, oferă în jur de 30.000 de produse şi este situat în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr. Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajați."Deschiderea noului magazin LEROY MERLIN din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016, planul nostru fiind acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri din întreaga țară cu soluții de bricolaj viabile, dar la prețuri mici. Trebuie să precizez, însă, că Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării rețelei de magazine din România, ci este mai ales un oraș-reper pentru piața românească datorită reputației excelente pe care sibienii și-au creat-o participând activ la renovarea orașului, la restaurarea clădirilor vechi și a propriilor locuințe. Când admirăm Sibiul de azi, de fapt admirăm spiritul locuitorilor săi", a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

"Sibiul și împrejurimile sale fac parte dintr-o zonă foarte căutată și apreciată de către turiști și asta spune foarte multe despre localnici. Sibienii sunt oameni gospodari, atenți la detalii, dornici să își îmbunătățească confortul propriu și al oaspeților pe care îi primesc în casele sau pensiunile lor. La fel de adevărat este faptul că sibienii sunt oameni chibzuiți și cred că gama de servicii, produse și prețuri pe care noul magazin Leroy Merlin le pune la dispoziția clienților rezolvă multe dintre nevoile pieței locale" , a declarat Thierry Tyrchan, directorul magazinului LEROY MERLIN Sibiu.

În prezent, în România, funcţionează 7 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186, și un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO