Retailerul american Forever 21 vine în România. Deschide primul magazin în mallul ParkLake din Bucureşti

Dezvoltatorii mallului ParkLake din Bucureşti, Sonae Sierra şi Caelum Development, au semnat contractul de închiriere pentru primul magazin Forever 21 din România, cu o suprafață de desfacere de 1.600 mp. 
Andrada Ghira - mar, 26 ian. 2016, 12:51
Retailerul american Forever 21 vine în România. Deschide primul magazin în mallul ParkLake din Bucureşti

Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, cu sediul în Los Angeles. Compania operează peste 700 de magazine la nivel mondial şi are peste 30.000 e angajaţi. În 2014, Forever 21 a avut o cifră de afaceri de 4,4 miliarde de dolari. 

„Ne face mare plăcere faptul că magazinul Forever 21 se alătură ofertei noastre de chiriași ai centrului ParkLake. Magazinul Forever 21 este o ancoră de mari dimensiuni pentru noi şi face parte din combinația remarcabilă de chiriași, concepută în așa fel încât să surprindă clienții odată cu dezvăluirea sa la deschiderea din 2016,” spune Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra. 

Lucrările la mallul din Bucureşti avansează şi este închiriat în proporţie de 80%. Centrul comercial se va deschise în primăvara acestui an, iar printre retailerii care vor deschide magazine se numără: Inditex, care vine cu Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull & Bear, Zara Home şi Oysho, H&M, Koton, Maxitoys.

„Forever 21 crede cu putere că România are un potențial mare, ca țară. Ne bucură că putem anunța deschiderea primului nostru magazin în București, în cadrul unui proiect remarcabil, cum este ParkLake. Designul inovator și combinația de chiriași din centrul comercial ParkLake este mediul perfect pentru oferta noastră excepțională de articole de modă pentru femei, bărbați și copii, ” spune Alexandros Doukas, CEO al companiei Forever 21 în regim de franciză.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane euro ce se va deschide în 2016. Lucrările de construcție sunt în grafic, partea de structură, mecanică și inginerie precum și lucrările de termoizolare a clădirii se află în fază avansată și au început lucrările la finisaje.

În vara anului trecut, Sonae Sierra şi Caelum Development au aprobat la sfârşitul accesarea unui credit sindicalizat în valoare de până la 83 de milioane de euro de la băncile OTP Bank Ungaria, Hypo Noe Gruppe Bank din Austria şi OTP Bank România, se arată în datele publicate în Monitorul Oficial.

Împrumutul va fi utilizat pentru construcţia centrului comercial Parklake din Titan şi va fi garantat cu proprietatea. Consorţiul de bănci va acorda un credit la termen în valoare de până la 75 de milioane de euro şi un împrumut de tip „revolving” în valoare de 8 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană îndeamnă România să transpună Directiva privind energia din surse regenerabile
Comisia Europeană îndeamnă România să transpună Directiva privind energia din surse regenerabile
Comisia Europeană a decis joi să trimită avize motivate Croaţiei, Ciprului, Germaniei, Greciei, Ungariei, Irlandei, Luxemburgului, Poloniei, Portugaliei şi României pentru că nu au transpus......
Cel puţin 8 milioane de români se află în afara graniţelor ţării – secretar de stat
Cel puţin 8 milioane de români se află în afara graniţelor ţării – secretar de stat
Cel puţin 8 milioane de români se află în afara graniţelor ţării şi, cu siguranţă, se vor găsi soluţii pentru ...
Vânzări în creștere pentru valize, ţigări şi cosmetice în magazinele duty-free, pe fondul reluării călătoriilor
Vânzări în creștere pentru valize, ţigări şi cosmetice în magazinele duty-free, pe fondul reluării călătoriilor
Pe măsură ce tot mai mulţi oameni îşi reiau călătoriile şi intenţionează să meargă în vacanţă, retailerii ...
Războiul din Ucraina taie din piața producătorilor români de semințe de floarea soarelui. Ucrainenii inundă piața cu prețuri mult mai mici, pentru că n-au ce face cu ele acasă
Războiul din Ucraina taie din piața producătorilor români de semințe de floarea soarelui. Ucrainenii inundă piața ...
Ucraina nu mai produce ulei, așa că a scos pe piață cantități neobișnuit de mari de semințe de floarea-soarelui. ...