1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Retailerul german REWE ajunge la 200 de magazine Penny Market

REWE România parte a grupului german REWE va deschide în perioada următoare 14 magazine sub brandul Penny Market în 13 județe din România.

16 dec, 2016 | ECONOMICA.net

REWE România va ajunge în perioada imediat următoare  la 200 de supermarketuri la nivel naţional, după patru inaugurari ce au avut loc deja luna aceasta şi alte patru ce urmează a fi inaugurate săptămânile viitoare, arată un comunicat al companiei.

Astfel, în perioada 19-22 decembrie, retailerul va inaugura o unitate de 821 de mp în Bucureşti, pe B-dul. Basarabia nr. 170), o unitate de 1400 de mp în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 80,  o unitate de 928 de mp în Botoșani, pe strada Calea Națională nr. 91 şi o unitate de peste 1400 de mp la Deva, pe strada Mihai Eminescu nr. 87.

De asemenea, după Crăciun, retailerul urmează să deschidă alte 6 magazine în 6 județe din țară: Ineu – județul Arad, Săcele – județul Brașov, Hațeg – judetțul Hunedoara, Popești-Leordeni – județul Ilfov, Bolintin – județul Giurgiu, Oravița - județul Caraș Severin și va redeschide magazinul XXL Mega Discount din Brașov în format Penny Market.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Grupul REWE România mai deține și 8 magazine XXL Mega Discount, 6 dintre ele urmând a fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO