1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Retailerul Kingfisher a finalizat rebranduirea ultimului magazin din reţeaua Brico Depot

Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, finalizează în această toamnă procesul de transformare a celor 15 magazine achiziționate în 2013.

03 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Cel mai nou depozit, Brico Dépôt Băneasa, va avea deschiderea oficială pe 4 septembrie, la ora 7 dimineaţa. Cu o suprafaţă de 7.500 metri pătrați, magazinul din nordul Capitalei a rămas deschis pentru clienţii săi pe toată durata lucrărilor de transformare. Întregul proces de reamenajare a fost finalizat într-un timp record de numai 11 săptămâni.

„Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ", a declarat a Patrick Papot, director general delegat Brico Dépôt Romania.

Amintim că retailerul britanic Kingfisher a preluat în 2013 cele 15 magazine Bricostore din România, de la compania franceză Bresson, în urma unei tranzacţii în valoare de 75 de milioane de euro. De asemenea, compania a anunţat că are în plan să ajungă la 40-50 de unităţi pe plan local. "Conducerea Brico Dépôt este mulțumită de succesul inaugurării noilor magazine și își menține obiectivul de a ajunge la 40-50 de unități în viitor", anunţa la finele anului trecut un comunicat al companiei.

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România și 2 în Portugalia. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii « do it yourself » și constructorii profesionişti.

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa și al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1.134 de magazine în nouă țări din Europa și Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher operează de asemenea brandul Koçtaș, o colaborare de 50% în Turcia cu Grupul Koç.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO