1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Ropharma vrea să împrumute 13,7 milioane euro pentru refinanţarea creditelor existente

Lanţul farmaceutic Ropharma vrea să împrumute maximum 13,7 milioane euro pentru refinanţarea creditelor la termen existente, subiectul urmând a fi dezbătut în adunarea acţionarilor din 15 martie.

11 feb, 2018 | News.ro

”Aprobarea contractării de către societatea Ropharma în calitate de împrumutat, codebitor sau garant alături de societăţile Teo Health, Ropharma Logistic şi Aesculap Prod, a unor credite de investiţii în sumă totală de maxim 13,777 milioane euro pentru refinanţarea creditelor la termen existente, precum şi pentru finanţarea lucrărilor de construcţii şi achiziţia de echipamente necesare amenajării unei unităţi cu destinaţie spitalicească” este înscrisă în convocatorul transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, acţionarii vor să aprobe în şedinţă contractarea de către compania Ropharma, în calitate de împrumutat, codebitor sau garant alături de societăţile Teo Health, Ropharma Logistic şi Aesculap Prod, a unui plafon de credite curente în sumă totală de maxim 6,5 milioane euro, pentru desfăşurarea activităţii curente.

Ropharma a avut în primele nouă luni ale anului trecut venituri din exploatare de 361,8 milioane lei, în creştere cu 4% faţă de anul anterior, la un profit înainte de impozitare de 6,17 milioane lei, mai mic cu 1%.

Compania are o capitalizare de 182 milioane lei.

Ropharma operează unul din din cele mai mari lanţuri farmaceutice din România. Principalii săi concurenţi sunt Catena, Sensiblu, Dona şi Help Net.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO