1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Ryanair intră pe aeroportul din Cluj-Napoca din 2019 cu zboruri spre Londra

Gigantul aerian Ryanair intră pe aeroportul din Cluj-Napoca cu zboruri spre Londra Southend, din martie 2019. 

13 iun, 2018 | | ECONOMICA.net

Ryanair a anunţat prima rută pe care o va opera de pe Aeroportul din Cluj-Napoca în orarul de vară din 2019. Zborul spre Londra Southend va fi operat cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale începând cu luna aprilie a anului viitor. 

Până vineri, 15 iunie, pasagerii interesaţi pot achiziţiona bilete la preţul promoţional de 25 de euro/segment. 

"Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni", spune David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu" Cluj. 

Ryanair a anunţat la începutul acestui an că va renunţa la zborurile din programul de iarnă de pe aeroporturile din Craiova şi Oradea. În plus, compania a închis prima bază din România, cea de la Timişoara, unde a păstrat doar zborul intern spre Bucureşti. 

Gigantul aerian Ryanair a înregistrat o creştere de 10% a profitului după impozitare, la 1,45 miliarde de euro pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie, în ciuda faptului că a fost nevoie să anuleze 20.000 de zboruri în luna septembrie a anului trecut, ca urmare a grevei piloţilor. Previziunile pentru următorul an fiscal sunt ceva mai pesimiste, în sensul în care profitul se va reduce la 1,25 - 1,35 miliarde de euro, pe fondul creşterii preţului la petrol, dar şi a majorării costurilor cu angajaţii, se arată în raportul financiar al companiei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO