1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

News

Salarii de la 1.500 de euro pentru români cu studii medii în Europa. Vezi dacă te califici

Angajatorii din Europa recrutează de la şoferi de tir până la macaragiu din România, în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune ce exigenţe impun angajatorii străini românilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

18 mar, 2014 | ECONOMICA.net

Salarii de la 3.000 de euro pentru un macaragiu pe o platformă petrolieră în Spania

O firmă de plasare personal în străinătate caută un macaragiu platformă petrolieră, dispus să muncească în Spania.
Angajatorii ofertează românii cu salarii nete lunare cuprinse între 3.000 de euro şi 3.500 de euro şi îi vor asigura cazarea, transportul şi masa românului selectat pe acest post.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai diplomă de calificare şi autorizaţie de macaragiu şi API RP-2D Rigger Certificate, cel puţin trei ani experienţă pe o platformă petrolieră, precum şi cunoştinţe avansate de limba spaniolă sau engleză. Candidaţii ideali pentru acest post sunt dispuşi să înceapă munca imediat.
31 martie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii de la 1.600 de euro pentru şoferi de tir în Europa

O firmă de plasare personal caută 50 de şoferi de tir dispuşi să muncească în Europa.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au cunoştinţe de utilizare tahograf cu card, cunoştinţe de emitere rapoarte tahograf, cunoştinţe despre întocmirea corectă a deconturilor, avizelor, CMR-urilor, foilor de parcurs.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de limba italiană, are permis de conducere categoriile B, C, CE, nu are cazier judiciar, are atestat profesional pentru transport mărfuri generale, atestat pentru transport mărfuri periculoase, card pentru tahograf digital. De asemenea, trebuie să ai cinci ani experienţă relevantă în transportul de marfă internaţional şi să fii dispus să munceşti cel puţin trei luni în spaţiul comunitar, ca să fii eligibil pentru acest post.
Românii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.600 de euro şi 2.000 de euro pe lună şi contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată, încheiate în România.
4 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii de la 1.500 euro pe lună pentru sudori în Olanda

O firmă de recrutare caută 10 sudori români dispuşi să muncească în Olanda sau Germania.
Te califici pentru acest post dacă ai certificat de sudură cu procedura 6GR sau H-L045, certificare standard EN 136 (FCAW), sârmă Flux Cored pentru oţel carbon, cunoştinţe medii de limba engleză sau germană.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 1.500 de euro şi 3.000 de euro pe lună.
21 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO