1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Site-urile grupului Dogan, kanald.ro si wowbiz.ro, vor fi reprezentate de Thinkdigital

Site-urile Dogan Media International, kanald.ro si wowbiz.ro, vor fi reprezentate din punct de vedere al vanzarii spatiilor publicitare de Thinkdigital Romania, incepand cu luna aprilie a acestui an, potrivit unui comunicat al Thinkdigital.

08 apr, 2013 | Economica.net

"KanalD.ro aduna comunitatea telespectatorilor postului tv aflat in top 3 audiente din Romania dar contine si materiale editoriale in exclusivitate online. Cu peste 1,1 milioane de vizitatori unici pe site si peste o jumatate de milion de fani pe Facebook, kanald.ro este un produs online solid, cu o popularitate in crestere.

Wowbiz.ro este brandul de divertisment cu cea mai rapida ascensiune in ultimul an, site-ul ajungand, ca produs online de sine statator, la peste 1,8 milioane de vizitatori unici, lunar. Notorietatea brandului este sustinuta si de emisiunea cu acelasi nume, difuzata de Kanal D, precum si de o comunitate Facebook care numara peste 240 de mii de fani" se arata in comunicat.

Dogan Media International opereaza in Romania televiziunea Kanal D, si este parte a celui mai mare grup media turc, Dogan Yayin Holding.

Thinkdigital Romania este parte a Thinkdigital Group, cu activitati in vanzarea de publicitate online, marketing digital, social gaming, e-commerce si evenimente. In Romania, compania reprezinta in exclusivitate zona de servicii premium Facebook, precum si proprietatile web ale Microsoft, inclusiv Skype, la care se adauga cateva zeci de site-uri locale. In plus, Thinkdigital este organizatorul conferintei internationale ICEEfest (ex RoNewMedia).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO