1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Imobiliare

Skanska investeşte 100 de mil. euro în clădiri de birouri. Inclusiv în România

Compania suedeză de construcţii, Skanska, care a revenit anul trecut pe piaţa din România, va lansa în următorii doi ani proiecte de birouri verzi cu un total de 200.000 mp în Europa Centrală şi de Est, scrie publicaţia Property Magazine.

15 noi, 2012 | | ECONOMICA.net

România se află şi ea pe harta investiţiilor Skanska. Recent a apărut informaţia potrivit căreia suedezii sunt în negocieri cu Băneasa Investments, companie constrolată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, pentru achiziţia unui teren peste drum de Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România.

În prezent, Skanska activează pe pieţele din Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi România. „Europa Centrală şi de Est este o regiune cu un potenţial mare. Am investit deja 400 de milioane de euro aici şi avem în plan investiţii de 100 de milioane de euro în următorii doi ani. Cum ne finanţăm proiectele, avem confortul de a lua decizii independente şi din acest motiv am fost capabilli să intrăm pe piaţa din România”, a declarat Nicklas Lindberg, peşedintele Skanska Commercial Development Europe.

De asemenea, compania a publicat recent anunţuri de angajare pentru filiala din România. Skanska caută trei persoane, câte una pentru următoarele poziţii: mechanical works manager, electrical works manager şi department assistant. Pentru detalii, click aici.

 

CITEŞTE şi Gigantul suedez Skanska a revenit în România

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO