Skanska vinde clădirea de birouri Campus 6.1 din București, către CA Immo

CA Immo a achiziționat clădirea de birouri Campus 6.1 din București de la Skanska, iar valoarea tranzacției imobiliare este de aproximativ 53 milioane de euro. Tranzacția urmează să fie finalizată până la sfârşitul acestui an. 
Economica.net - lun, 07 mai 2018, 07:58
Skanska vinde clădirea de birouri Campus 6.1 din București, către CA Immo

Campus 6.1 este o clădire de birouri cu o suprafaţă de 22.000 mp închiriabili aflată peste drum de staţia de metrou Politehnica. Clădirea urmează să fie finalizată în cel de-al treilea trimestru din din acest an, iar până la finalul anului clădirea va avea un grad de ocupare de 100%. Valoarea tranzacţiei este de 53 de milioane de euro, a anunţat Skanska. 

„Achiziția primei clădiri din Campus 6, cu cinci luni inainte de finalizare, marchează începutul unui parteneriat solid între CA Immo si Skanska. Ne bucurăm de încrederea pe care partenerii noștri o au în proiectele noastre Campus 6.1, prin soluțiile de ultimă generație implementate – de la pre-vizualizarea spațiilor prin intermediul ochelarilor de realitate augmentata HoloLens, la aplicația customizabilă a clădirii – atestă asumarea statutului de inovator al pieței de către Skanska România. În același timp, Campus 6 este o materializare a filosofiei noastre de business care se concentrează pe well-being și pe implementarea celor mai recente tehnologii”, spune Aurelia Luca, managing director al Skanska Property România.

Campus 6.1 reprezintă prima fază a complexului de birouri Campus 6, format din patru clădiri, fiind al doilea proiect dezvoltat de Skanska în România. 

Proprietatea va cuprinde o serie de servicii, cum ar fi un restaurant și o cafenea cu terase, precum și spații verzi de lucru, echipate cu mobilier multifuncțional, prize electrice și Wi-Fi. 

Aceasta este a patra clădire de birouri construită şi vândută de Skanska pe piaţa locală. Suedezii au vândut cele trei clădiri de birouri din cadrul proiectului Green Court Bucharest către Globalworth. Skanska mai are în construcţie şi proiectul Equilibrium din nordul Capitalei. 

Te-ar mai putea interesa și
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr de conturi de salariu gestionate, prezintă cele mai importnate cinci......
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...
Rata de incidență COVID-19 în București a trecut de 16 la mie
Rata de incidență COVID-19 în București a trecut de 16 la mie
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, sâmbătă, în Bucureşti, la 16,1 cazuri la mia de locuitori, ...