1EUR = 4.7788 RON | Bucureşti 6 º

Investiţii

SSIF Broker vrea să-şi formeze echipe de vânzări în marile oraşe din România

SSIF Broker, singura companie de brokeraj listată pe bursă, intenţionează să îşi formeze echipe de vânzări în marile oraşe din România, a declarat luni directorul general al casei de brokeraj, Grigore Chiş, cu prilejul lansării unui proiect de educaţie bursieră.

24 feb, 2014 | Agerpres

Casa de brokeraj are echipă de vânzări în Cluj-Napoca, iar în Bucureşti se află în faza interviurilor de recrutare, urmând să recruteze 10 persoane.

SSIF Broker vrea să constituie echipe de vânzări în perioada următoare şi în Timişoara, Iaşi, Braşov, iar potenţialii clienţi vizaţi sunt persoanele cu venituri peste medie - acţionari şi directori de firme, avocaţi, notari, medici.

Casa de brokeraj are un portofoliu cu peste 3.800 de conturi de clienţi care au efectuat cel puţin o tranzacţie în cursul anului 2013, iar primii 600 de clienţi realizează circa 80% din volumul de tranzacţii.

SSIF Broker a organizat luni un prim seminar, la Academia de Studii Economice Bucureşti, parte a unui roadshow de educaţie bursieră - Academia Broker, proiect realizat în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti /BVB/ şi mediul academic, care îşi propune să aducă în atenţia publicului larg noţiuni despre piaţa de capital şi investiţia la bursă.

Proiectul are două direcţii majore: educarea potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara şi îndrumarea studenţilor de la facultăţile de profil ale celor mai importante universităţi spre o carieră în domeniul pieţei de capital.

Proiectul beneficiază de sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, care şi-au arătat interesul şi disponibilitatea de a organiza întâlniri cu studenţii şi potenţialii investitori, în vederea susţinerii acestora în aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier şi financiar. În prima fază, vor fi organizate peste 10 seminarii, în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Suceava sau Iaşi.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO