Stefanini România angajează 120 de oameni până la sfârşitul anului

Stefanini România, subsidiara locală a companiei braziliene Stefanini, unul dintre jucătorii mari în externalizarea de servicii IT, recrutează 120 de oameni în Bucureşti şi Sibiu. Iată profilurile căutate de angajatori.
Cristina Şomănescu - mar, 25 nov. 2014, 12:58
Stefanini România angajează 120 de oameni până la sfârşitul anului

Oferta de muncă la Stefanini

Punctual, Stefanini vrea să angajeze 20 de specialişti în centrul din Sibiu şi 100 de oameni în centrul din Bucureşti, până la sfârşitul anului.

Jumătate dintre poziţiile deschise la Stefanini sunt disponibile în cadrul diviziei Service Desk, 30% dintre ele vizează dezvoltarea de aplicaţii şi 20% – servicii de infrastructură.

„Pentru zona de suport căutăm specialişti care au cunoştinţe de franceză, germană, spaniolă, maghiară, rusă şi engleză, în timp ce pentru divizia Application Development vizăm dezvoltatori specializaţi pe tehnologiile Java, .Net şi Mobile”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA recruitment manager la Stefanini România.

Pentru divizia Service Desk, compania caută oameni care vorbesc una dintre limbile străine antemenţionate, şi care au cel puţin şase luni experienţă în domeniul IT.

Candidatul potrivit pentru locurile de muncă vacante în departamentul de dezvoltare de aplicaţii are cel puţin trei ani experienţă în IT, în timp ce pentru divizia de servicii de infrastructură angajatorii caută oameni cu doi ani de experienţă în muncă în IT.

Specialiştii IT care vor fi recrutaţi de Stefanini până la finalul acestui an vor lucra pentru clienţi din domenii precum alimentar, auto, dezvoltare software, transport, turism şi sănătate.

Cum recrutează Stefanini

Procesul de recrutare este similar pentru candidaţii recrutaţi pe poziţii de juniori şi de seniori şi constă într-un test de personalitate, teste tehnice, urmate de interviul cu managerul departamentului în care candidaţii selectaţi vor lucra.
Procesul de selecție poate dura de la două săptămâni, în cazul specialiştilor juniori, până la două luni, în cazul seniorilor.

„Avem de-a face cu această situaţie în cazul diviziilor Application Development şi Infrastructure Services, unde cererea de candidaţi care să aibă abilități tehnice avansate, pentru diferite tehnologii, creşte de la o zi la alta. În zona de Service Desk, pentru care căutăm mai ales specialişti juniori, Stefanini oferă numeroase programe de training specializat, menite să dezvolte cunoştinţele tehnice ale angajaţilor, într-un timp scurt”, a adăugat Daniela Vercellino.

Stefanini organizează anual un program de internship în cadrul departamentului Application Development.

În 2015, compania va desfăşura un nou program de internship, pentru care va recruta studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic, pasionaţi de dezvoltare software.

Te-ar mai putea interesa și
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai primește un mandat, Leonardo Badea va lua supravegherea bancară-SURSE
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai ...
A început bătălia pentru posturile din Consiliul de Administrație al BNR. Numirea și validarea noului Consiliu trebuie să aibă loc până la începutul vacanței parlamentare, la data de 1......
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în creștere cu 35%
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în ...
Guprul Banca Transilvania a anunțat astăzi că a obținut un profit net consolidat de 1,1324 de miliarde de lei (+35% față ...
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Cotaţiile futures la cacao sunt în scădere, în urma ploilor favorabile pentru recoltele din Vestul Africii şi a analizei ...
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet Group a încheiat primul trimestru al acestui an cu o pierdere netă de 9,7 milioane de lei, comparativ cu o pierdere ...