1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Tarom a închiriat două avioane de la Boeing, care vor intra în flotă luna viitoare

Flota Tarom se va mări cu două avioane de tip Boeing 737-800 NG din luna iunie a acestui an. Aeronavele au fost închiriate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani. Anul trecut, Tarom a mai închiriat două aeronave Boeing 737-800. 

10 mai, 2018 | | ECONOMICA.net

Sursa foto: Christian Jilg via Planespotters 

"Plata pentru cele două aeronave tip Boieng 737-800 va începe peste 24 de luni, timp în care Compania Tarom va putea utiliza la capacitate maximă potențialul de transport de pasageri pe rutele existente și alte rute noi", se arată într-un comuniat de presă al companiei Tarom. 

Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanță maximă de 2300 de mile nautice (4259.6 km). Acestea dispun de 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor și multe alte facilități pentru confortul și plăcerea pasagerilor.

"Prin reînnoirea flotei, Compania Tarom transmite un semnal vizibil, credibil și puternic în piața de profil. Suntem o companie serioasă, care își construiește atent creșterea în transporturile aeriene", spune Werner-Wilhelm Wolff, directorul general al companiei. 

Cele două avioane vor purta numele "Mihai Viteazul" și "Alexandru Ioan Cuza". 

Anul trecut, în flota Tarom au intrat două avioane 737-800 NG, închiriate pe o perioadă de zece ani. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO