1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Taxify se lansează în Timișoara, al treilea oraș din România

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, își lansează joi serviciul în Timișoara, al treilea oraș din România unde va fi disponibilă. Compania se extinde rapid pe piața locală, după București, unde Taxify funcționează din 2016, și Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

25 oct, 2018 | ECONOMICA.net

Lansarea este marcată de reduceri de până la 50% pentru pasageri. De asemenea, Taxify va continua să perceapă comisioane reduse șoferilor parteneri, în concordanță cu strategia companiei de a oferi câștiguri mari acestora.

Comisionul perceput în Timișoara va fi de 20%, semnificativ mai mic față de cel al serviciilor similare. Pentru a sărbători lansarea, comisionul perceput luna aceasta în Timișoara este de doar 10%, ceea ce înseamnă câștiguri cu 20% mai mari pentru șoferii parteneri. Sute de șoferi s-au înscris în platformă până acum.

"Dorim să facem transportul urban mai ușor, rapid și la îndemâna unui număr cât mai mare de persoane din toată lumea. Lansarea din Timișoara este un nou pas din acest plan. Deja în al treilea oraș din România, vom continua să ne extindem și să ajutăm cât mai multe persoane să călătorească cât mai ușor", a declarat Mihai Florea, Country Manager Taxify România.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO