1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

Teodorovici va merge în CSAT cu o variantă modificată a rectificării bugetare

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, afirmă că va merge marţi, în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) cu o variantă modificată a rectificării bugetare, în sensul ca Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Pază şi Protecţie şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vor avea alocări în plus, dar vor rămane în continuare pe minus la rectificare, potrivit ziare.com.

03 sep, 2018 | ECONOMICA.net

"Este o întârziere nejustificată şi sper să reglam şi din punct de vedere legal acest lucru ca pe viitor să nu mai avem o astfel de rectificare atât de mult întârziată. Noi am postat pe 3 august toate datele pe site-ul Ministerului de Finanţe şi aproape o lună de zile... Va fi o discuţie vizavi de momentul la care CSAT se poate pronunţa pe bugetul structurilor care fac parte din CSAT şi în ce formă şi la ce moment, ca să evităm astfel de situaţie total neplacută pentru ţara în ansamblu. Pentru discuţiile de mâine o să postăm pe site o situaţie refăcută faţă de momentul 3 august. Acolo or să fie câteva revizuiri ale acelor sume alocate. Au fost discuţii după acel moment al postării publice cu anumiţi ordonatori de credite care au venit la Ministerul de Finanţe şi cu argumentele de rigoare noi am decis să mai suplimentăm anumite zone. Dar strict pentru discuţia din CSAT, pentru cele cred că şase structuri care fac parte din CSAT, au mai intervenit şi acolo câteva modificări, în sensul de alocări suplimentare de sume", a afirmat Teodorovici, citat de ziare.com.

Potrivit ministrului Finanţelor, la Ministerul Apărării rămâne nemodificată suma alocată, la fel ca şi la Ministerul Afacerilor Interne.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO