1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Top 10 cele mai ieftine staţii Petrom din ţară pentru benzină şi motorină

Cea mai ieftină benzină din ţară, la staţiile Petrom, este în Bacău şi în Călăraşi. Motorina cea mai ieftină se găseşte în Slobozia şi în Cernavodă.

28 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Cea mai ieftină benzină din staţiile Petrom din România se găsea, ieri, în Bacău şi Călăraşi. Astfel, în trei benzinării din Bacău, puteţi cumpăra benzina 95 cu 5,58 lei pe litru, potrivit informaţiilor publicate de OMV Petrom pe site-ul propriu. Staţiile respective sunt pe Calea Republicii, pe Calea Moldovei şi pe strada Milcov. Cu acelaşi preţ puteaţi cumpăra şi într-o staţie din  Călăraşi, strada Prelungirea Sloboziei, dar şi într-una din Vulcan, judeţul Hunedoara, strada Mihai Viteazu. Benzina cu 5,59 lei se găsea la o staţie Petrom din Călăraşi, la una din Slobozia, Ialomiţa, şi la două staţii din Focşani. Benzină cu 5,60 lei era o staţie din Bacău şi una din Slobozia.

Preţul mediu al benzinei din staţiile Petrom era, ieri, de 5,70 lei, la nivelul întregii ţări.

 


Cât priveşte motorina standard, cea mai ieftină se găsea într-o staţie din Slobozia, Ialomiţa, pe DN2 A, cu 5,48 lei. Urmează tot o staţie tot din Slobozia, Şoseaua Bucureşti-Constanţa, şi una din Cernavodă, strada Anghel Saligny, cu 5,49 lei. Cu 5,51 lei se putea cumpăra motorină de la benzinării din Oradea, strada Episcopiei, Iaşi, strada Sfântul Andrei, Piatra-Neamţ, strada Petru Rareş, şi Bicaz, Neamţ, strada Republicii. Motorină cu 5,52 lei se găsea la staţii din Constanţa, Tulcea, Văleni şi Bârlad, Vaslui.

Preţul mediu al motorinei din staţiile Petrom era, ieri, de 5,67 lei.

 


Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii. Principalii concurenţi sunt Rompetrol, Lukoil şi Mol. Petrom este controlată din anul 2004 de compania austriacă OMV.

Din februarie, motorina standard a ajuns mai ieftină ca benzina standard cu circa 3%. Trendul se va păstra şi în lunile următoare, motivele le puteţi găsi aici

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO