1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Turcii investesc 48 de milioane de euro într-un proiect cu 1.300 de locuinţe în Bucureşti

Mai mulţi investitori turci, cu afaceri în România, au demarat lucrările de construcţie la proiectul rezidenţial de pe terenul cumpărat de la Turbomecanica anul trecut. 

22 oct, 2015 | | ECONOMICA.net

Rotar Residence, firma prin care se construieşte proiectul, a fost înfiinţată cu câteva zile înainte de anunţul de vânzare a terenului Turbomecanica. Firma este deţinută de Eskiocak Sabahattin, Eskiocak Ilmiddin şi Eskiocak Alaettin, cetăţeni turci, arată datele de la Registrul Comerţului. 

Înainte de achiziţia terenului de la Turbomecanica, turcii au mai construit în Bucureşti un bloc cu 31 de apartamente. Acum vor să investească 48 de milioane de euro într-un ansamblu ce va cuprinde 1.268 de apartamente, la 200 de metri de staţia de metrou Păcii. 

Lucrările de construcţie au început recent, iar dezvoltatorii au în plan construcţia apartamentelor în mai multe etape. În prima fază vor fi construite un număr de 284 de apartamente, care vor fi finalizate anul viitor. Preţurile pornesc de la 800 euro/mp util cu tva 5% inclus pentru demisol şi 1.000 euro/mp util cu tva 5% inclus pentru apartamentele dela etaje. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO