1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 17 º

Companii

UNTRR a încheiat un acord cu City Insurance şi Safety Broker pentru a obţine tarife RCA preferenţiale

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anunţat miercuri că a încheiat un protocol de colaborare cu City Insurance şi Safety Broker prin care companiile de transport rutier înscrise pot avea acces la tarife RCA preferenţiale, scrie News.roECONOMICA.NET a scris despre faptul că, prin licitaţie, City Insurance vinde RCA pentru transportatori şi la preţuri de 4.000 de lei, la jumătate sub nivelul preţului de referinţă publicat de ASF. Surse din piaţă spun că Autoritatea a cerut explicaţii companiei, iar în două trei săptămâni este posibil ca un nou control al ASF să ajungă la City pentru a verifica raportul dintre rata daunei şi preţul oferit la RCA pentru tiruri.

25 apr, 2018 | News.ro

Astfel, tariful RCA poate ajunge la 4.000 lei pe an pentru autovehiculele de transport marfă de peste 16 tone şi la autovehiculele de transport persoane de peste 40 de locuri, scrie News.ro.

Totodată, tariful RCA poate atinge valoarea de 200 lei pe an la semiremorci.

Citeşte şi City Insurance vinde RCA la jumătate de preţ faţă de tariful de referinţă. ASF a cerut explicaţii

”Primele de asigurare nu sunt influenţate de clasele de B/M, de data emiterii poliţei sau de numărul de vehicule din parc şi sunt garantate pentru următoarele 12 luni. Cartea Verde emisă odată cu poliţa RCA validează în toate ţările membre ale sistemului Carte Verde”, se arată în comunicat.

Protocolul de colaborare a fost încheiat pentru o perioadă de un an de zile.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO