1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

UTI a livrat 12 autospeciale către Poliţia Locală din sectorul 3

În luna decembrie 2014 UTI Grup a livrat 12 autospeciale noi pentru Direcția Generală de Poliție Locală Sector 3, livrarea efectuându-se în termenii contractului semnat pe 22 noiembrie 2014, atribuit prin licitație publică la sfârșitul lunii octombrie 2014, se arată într-un comunicat al companiei.

21 ian, 2015 | ECONOMICA.net

Valoarea totală a contractului a fost de 973.590 lei cu TVA inclus, aproximativ 217.805 euro, cu 6% mai mică față de bugetul prevăzut de autoritatea contractantă.

"Autospecialele livrate au fost dotate cu sisteme de semnalizare acustică și luminoasă, sistem de monitorizare și supraveghere video și un sistem energetic suplimentar pentru a asigura funcționarea neînteruptă, în orice situație, a echipelor de intervenție. Proiectarea și integrarea echipamentelor și a tehnologiilor a fost realizată integral de către specialiștii UTI", se arată în comunicat.

"Autospecialele livrate în decembrie contribuie la creșterea performanței și operativității forțelor de ordine pentru asigurarea liniştii publice, combaterea infracționalității și creșterea gradului de siguranță a populației, dar și la prevenirea și diminuarea accidentelor rutiere, prin supravegherea eficientă a circulației pe drumurile publice.

UTI are competențe solide în dezvoltarea și integrarea de produse și tehnologii pentru domeniul securităţii infrastructurilor critice şi a apărării naţionale și un vast portofoliu de proiecte implementate până în prezent.

În trecut, UTI a furnizat pentru Poliția Română un număr de 450 de sisteme radar mobile, care au fost integrate și omologate pe autospecialele din dotare. De asemenea, UTI a instalat sisteme complexe de supraveghere video pe alte 17 autospeciale ale Poliței Române în 2010.

UTI Grup a fost implicată în numeroase programe pentru apărare, naționale și internaționale, în parteneriat cu lideri cunoscuți din domeniu și deține propriul centru de cercetare-dezvoltare și producție pentru dezvoltarea de produse și sisteme dedicate industriei apărării, în care a investit peste 7 milioane de euro. Din 2011, compania este implicată în proiectul de "Dezvoltare a infrastructurii pentru cercetarea-dezvoltarea autovehiculelor şi suprastructurilor specializate destinate securităţii şi apărării" din cadrul programului Operațional Sectorial pentru Creșterea Competivității Economice, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională" mai spune compania.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO