Vodafone România şi-a luat director de resurse umane de la Citibank

Vodafone România l-a numit în funcţia de director de resurse umane (HR) pe Florin Petrescu, cu efect din 6 iunie. În prezent, Petrescu este director de HR la Citibank pentru Rusia, Ucraina şi Kazahstan şi păstoreşte peste 4.000 de angajaţi.
Economica.net - mar, 24 mai 2016, 12:16
Vodafone România şi-a luat director de resurse umane de la Citibank

El a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioadă în care a deţinut mai multe roluri de coordonare în domeniul resurselor umane la nivel naţional şi regional, în România, Marea Britanie şi alte ţări, se arată într-un comunicat transmis marţi de compania telecom.

Petrescu are un master în management internaţional de resurse umane la Cranfield School of Management, în Marea Britanie.

Actualul HR director al Vodafone România, Arun Krishnamurthy, ocupă această funcţie din iulie 2013, iar mandatul său se încheie la 1 iulie. Compania nu face nicio precizare cu privire la motivele despărţirii de Krishnamurthy, nici planurile sale de viitor.

Vodafone România avea peste 3.000 de angajaţi la 31 martie 2016.

Compania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, cu divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Vodafone România a avut venituri din servici ide 688,4 milioane de euro în anul fiscal 2015-2016, încheiat la 31 martie, în creştere cu 5,6% faţă de exerciţiul financiar precedent. În primul trimestru calendaristic din acest an, veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 6,7% faţă de perioada corespunzătoare din 2015, la 174 milioane de euro.

Vodafone România avea la 31 martie 9,1 milioane de clienţi, din care 8,463 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, 41,1%, adică 3,47 milioane dintre ei, pe bază de abonament, iar restul pe cartelă preplătită.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...