Voiculescu după eliberare: Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, marţi, după ce instanţa a dispus să fie eliberat condiţionat, că i-au fost furaţi trei ani din viaţă. Acesta a fost externat, marţi, din Spitalul Universitar.
Economica.net - mar, 18 iul. 2017, 14:57
Voiculescu după eliberare: Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă

Înainte de a face această declaraţie, Voiculescu i-a pus pe jurnalişti să închidă ochii şi prin telepatie să se ‘teleporteze’ la poarta Penitenciarului Rahova.

‘Despre Rahova pot să vă spun că, indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă, aceşti trei ani nu mi-i mai dă nimeni. Chiar dacă intră Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie aceşti trei ani nu mi-i mai dă nimeni’, a declarat Dan Voiculescu la ieşirea din Spitalul Universitar din Capitală, unde era internat, după ce a fost eliberat condiţionat. 

Dan Voiculescu a declarat, marţi, la Spitalul Universitar, că a avut un sindrom de ocluzie intestinală, medicii l-au stabilizat şi urmează să fie operat.

‘Cred că am datoria să vă spun adevărul, pentru că au fost fel de fel de bâlbâieli. Că am fost operat, că nu am mai fost operat, că am murit, că nu am murit. Lucrurile stau în felul următor: am avut un sindrom de ocluzie intestinală. Aceste episoade sunt foarte periculoase, pentru că, dacă nu eşti operat în 6-8 ore, se sparge intestinul şi practic tot ce este în intestin intră în organism. Vreau pe această cale să-i mulţumesc şi public doamnei Petrescu de la puşcăria Rahova şi, evident, domnului profesor Sorin Oprescu. Doamna doctor aproape m-a obligat să vin la spital. Eu nu voiam să vin. Şi domnul Oprescu a reuşit printr-un coctail de No-Spa să mă liniştească pentru câteva zile. Eu sigur voi fi operat, pentru că o recidivă poate să fie fatală’, le-a precizat Voiculescu jurnaliştilor la ieşirea din spital.

El a adăugat că în perioada în care a fost încarcerat a avut două sentimente: de durere a pleoapelor şi regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza sa.

‘Cât am stat în puşcărie, că a început să îmi placă acest cuvânt puşcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde. Am avut multe, dar două au ieşit în evidenţă. Primul, era un sentiment de durere a pleoapelor. Mă dureau foarte tare pleoapele. Motivul era faptul că stăteam foarte mult cu ochii închişi. Cred că pe timp de zi stăteam mai mult de jumătate din timp cu ochii închişi. Motivul? Mi-am creat un biotop al meu, un fel de acvariu în care am încercat şi am reuşit să trăiesc. Cât poate trăi un om într-un acvariu, dar am trăit trei ani într-un acvariu. Al doilea sentiment, poate şi mai greu de suportat a fost regretul pentru că 12 familii au avut de suferit din cauza mea, oameni care au fost practic implicaţi în acest proces ca să pot eu să fiu adus la închisoare’, a menţionat Voiculescu.

El le-a propus apoi jurnaliştilor să se ‘teleporteze’ în biroul fostului preşedinte Traian Băsescu pentru afla cauza pentru care a pierdut trei ani din viaţă.

‘Acum am să vă rog să ne teleportăm din nou ca să vedem cauza pentru care eu (…) am pierdut trei ani din viaţă. Şi pentru asta vă propun să ne teleportăm la Băsescu în birou şi să auzim acolo cum îi spunea el lui Coldea: ‘Mâine luăm judecătorul x, mâine o băgăm pe Camelia Bogdan’. Cum ştiau şi spuneau cu câteva zile înainte – o să îi dăm zece ani. Cât de mult regreta Camelia Bogdan că nu a putut să îmi dea 20 de ani din cauza Codului penal şi în felul ăsta aflăm, nu din gura mea, din gura lor, din gura lui Băsescu, cauza pentru care eu am pierdut trei ani din viaţă’, a precizat Dan Voiculescu.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în prealabil a fost realizată reorganizarea instituţională şi dacă există......
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...
Primăria Galați anunță începrea lucrărilor de modernizare la Stația de pompare „Turnul de Apă”, veche de 130 de ani
Primăria Galați anunță începrea lucrărilor de modernizare la Stația de pompare „Turnul de Apă”, veche de 130 de ani
Primăria Municipiului Galați și operatorul regional Apă Canal S.A. au au început lucrările pentru modernizarea stației ...