1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Volksbank scoate depozitul pentru trai din dobândă

Volksbank a lansat un depozit cu dobânda lunară în lei și în euro, rata dobânzii la lei ajungând la 4,55% pe an la depozitele pe 12 luni.

14 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Depozitul cu dobânda lunară poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni, rata dobânzii la Lei pornind de la 4,25%/an în cazul depozitelor pe 3 luni și ajungând la 4,55%/an la depozitele pe 12 luni.

Banca oferă un bonus de 0,15 puncte procentuale la dobândă pentru depozitele în lei constituite prin Internet Banking, astfel că dobânda la un depozit pe 12 luni ajunge la 4,70%.

"Avem cazuri de clienți care au economii semnificative – fie din sume strânse pe tot parcursul vieții, fie venituri din vânzarea activelor imobiliare. Această categorie de clienți economisește preponderent pe termene scurte, dobânzile jucând un rol importat în traiul de zi cu zi. Noul produs Volksbank răspunde mai bine nevoilor lor, putând beneficia de ratele mai avantajoase de la maturitățile de 6-12 luni și, în aceași timp, de un cash-flow lunar", declară Marius Istrati, Șef Departament Management Produse Persoane Fizice în cadrul Volksbank România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO