1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Wizz Air estimează că va creşte capacitatea de transport cu aproximativ 18% în anul financiar 2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrala şi de Est, estimează că va creşte capacitatea de transport cu aproximativ 18% în anul financiar 2016 şi anticipează că tendinţa de scădere a veniturilor unitare va continua în a două jumătate a anului financiar, potrivit unui comunicat al companiei, care prezintă rezultatele aferente primei jumătăţi a anului financiar se va încheia la 31 martie 2016, înaintea întrunirii Adunării Generale a Acţionarilor.

29 sep, 2015 | Agerpres

Wizz Air confirmă faptul că îşi menţine ţinta de a înregistra marje de profit operaţional şi net peste nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creşterea financiară din H1 au fost puternică, iar rezervările angajate pentru al treilea trimestru sunt încurajatoare, compania aşteptându-se să raporteze un profit net estimat pentru întregul an între 190-200 milioane de euro, se menţionează în comunicatul remis AGERPRES.

'Suntem foarte mulţumiţi de perioada de vară şi anticipăm că acest lucru se va traduce într-un alt trimestru record pentru Wizz Air. Am continuat să creştem reţeaua noastră şi numărul de pasageri, menţinându-ne lider pe segmentul de ultra-low-cost. Suntem, de asemenea, foarte încântaţi de sosirea modelului A321s, din noiembrie a acestui an. Aceste avioane vor sprijini planurile noastre de dezvoltare pentru următorul deceniu şi îmbunătăţi competitivitatea costurilor', a declarat József Váradi, Wizz Air Chief Executive.

'Modelul nostru de cost ultra-low ne oferă un avantaj faţă de cele mai multe dintre rivalii noştri, inclusiv multe alte companii aeriene low-cost, şi, prin urmare, suntem capabili de a oferi pasagerilor noştri tarife reduse susţinând o rată relativ ridicată de creştere în comparaţie cu alţi transportatori', a mai adaugat József Váradi.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flota de 63 de aeronave Airbus A320. Compania oferă mai mult de 390 de rute de la 22 baze şi leagă 112 destinaţii din 38 de ţări. Wizz Air are aproximativ 2.300 de angajatati, transportand peste 16,5 milioane de pasageri în anul financiar încheiat la 31 martie 2015.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO